NATIONALA  ·  EURO 2019

Cristi Chivu știe cine e următorul star al României: "Poate ajunge în La Liga, la echipe mari"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 14:08

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, laudă calificarea reprezentative de tineret la EURO 2019 și e sigur că Ianis Hagi va călca pe urmele tatălui său.

"Eu sper ca Ianis Hagi să ajungă şi mai sus de Serie A. Să meargă în La Liga, la echipe mult mai mari. Totul depinde de el.

E pregătit din punct de vedere mental pentru tot ce reprezintă fotbalul profesionist la nivel înalt. Iar când eşti pregătit mental şi eşti înzestrat cu calități pe care ţi le-a dat cine ţi le-a dat, lucrurile sunt mult mai uşor de realizat.

Sigur, trebuie să muncească. Trebuie să muncească, să arate pe teren că este un jucător important care din punctul meu de vedere în câţiva ani va juca în campionate importante, la echipe importante", a declarat Chivu pentru Eusunt12.

"Dacă am timp, voi merge oriunde ca să văd naționala U21. E o generaţie bună care se poate autodepăşi să facă performanţe la Euro. Şi voi merge să-i văd pentru că voi merge să-l văd pe Mirel în primul rând, pentru că suntem prieteni şi îi ţin pumnii"Cristi Chivu

Vezi și: Selecționerul Franței U21 recunoaște: "N-am știut că joacă și fiul lui Hagi"GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (1)
fibra  •  26 Noiembrie 2018, 15:33

Chivu nu a spus că știe a spus că speră,adică o mare diferență. Așa a vrut să scrie "făcătorul "de știri, că așa au vrut mușchii lui. Mai putem vorbi de jurnaliști? E imposibil

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1