FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 LA EURO 2019

ROMÂNIA U21 la EURO 2019. Selecționerul Franței U21 recunoaște: "N-am știut că joacă și fiul lui Hagi"

Nenad Gracan (Croația U21), Sylvani Ripoll (Franța U21), Aidy Boothroyd (Anglia U21) și Mirel Rădoi (România U21)

FOTO: Guliver/GettyImages
Nenad Gracan (Croația U21), Sylvani Ripoll (Franța U21), Aidy Boothroyd (Anglia U21) și Mirel Rădoi (România U21) FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 21:35

România U21 va înfrunta Anglia, Franța și Croația în grupa C la EURO 2019. Sylvain Ripoll (47 de ani), selecționerul Franței, recunoaște că nu a auzit de Ianis Hagi, dar se teme de forța grupului creat de Mirel Rădoi.

"Avem în grupă Anglia, care a câştigat anul trecut titlul mondial la U19, Croaţia, care este o echipă frumoasă, cu o dinamică bună de joc, iar România, care este cea mai bună apărare a preliminariilor, cu doar patru goluri primite. Se anunţă un adversar redutabil.

România nu este o surpriză, prin rezultatele din preliminarii arată că nu este deloc o surpriză, a terminat pe primul loc în grupă, de o manieră clară, are această soliditate defensivă care este atât de importantă în fotbal.

E o echipă echilibrată, de calitate, aşa cum este şi imaginea fotbalului românesc. N-am ştiut că joacă și fiul lui Hagi. Bineînţeles că toată lumea fotbalului cunoaşte acest nume, dar cred că mai sunt şi alţi jucători interesanţi", a declarat Sylvain Ripoll conform TV Telekom Sport. 

"Ştiţi regulile, sunt clare, echipele naţionale de seniori au prioritate şi cred că Kylian Mbappe are multe de oferit primei reprezentative"Sylvain Ripoll 

Programul României U21 la Euro 2019:

  • 18 iunie 2019, România - Croația
  • 21 iunie 2019, Anglia-România
  • 24 iunie 2019, Franța - România

4este cota pe care o au francezii și englezii la câștigarea trofeului, cea mai mică dintre toate participantele

Vezi și: ROMÂNIA U21 la EURO 2019 // Jucăm cu marile favorite la câștigarea trofeului! Prezentarea Franței și a Angliei, coloșii din grupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  24 Noiembrie 2018, 08:58

Bine ca a recunoscut ! Altfel cine stie..

para.para
para.para  •  24 Noiembrie 2018, 03:14
Postat de bodrin pe 23 Noiembrie 2018, 23:15

Intr-o astfel de grupă, echipa noastră are și un mare avantaj: orice poziție în clasamentul final este onorantă. De fapt, prezența într-o astfel de grupă este onorantă!

Ce rost mai are sa se deplaseze pana in Italia cand si-au indeplinit obiectivul dambovitean, acela de participare. S-au calificat, au venit banii de la UEFA, gata restul e neinteresant pentru natia romana.

bodrin
bodrin  •  23 Noiembrie 2018, 23:15

Intr-o astfel de grupă, echipa noastră are și un mare avantaj: orice poziție în clasamentul final este onorantă. De fapt, prezența într-o astfel de grupă este onorantă!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează