FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Cristi Dulca și Viorel Moldovan au căzut de acord » Ce fotbalist de la U21 poate face pasul la prima reprezentativă: „Un singur nume spun”

FOTO: Raed Krishan +29   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 22:15 / Actualizat marti, 30 martie 2021 22:33

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Cristi Dulca și Viorel Moldovan au avut același remarcat la turneul final, pe portarul Andrei Vlad (21 de ani). 

Germania U21 - România U21, totul AICI

Andrei Vlad a primit doar două goluri la Euro 2021 și a impresionat prin paradele sale, inclusiv astăzi, împotriva Germaniei. Viorel Moldovan, fost atacant cu 25 de goluri la prima reprezentativă, și Cristi Dulca, selecționerul naționalei feminine, cred că portarul liderului FCSB poate să facă pasul următor.

Andrei Vlad, remarcat de Viorel Moldovan și Cristi Dulca

„Adrian Petre a fost modest, nu modest, foarte modest. Nu știu ce e întâmplă cu el. Nu a reușit la FCSB, apoi s-a transferat în Italia, nu a reușit nici acolo. A revenit la UTA. Altă soluție ce aveam? Spuneți-mi și mie. Nu văd cine ar putea face pasul de aici la prima echipă. Vă spun doar unul, Andrei Vlad”, a spus Viorel Moldovan, la „Digisport Special”.

Mi-a plăcut cel mai mult Vlad, pentru că a avut şi constanţă, şi siguranţă. A crescut foarte mult în ultimul timp pentru că a jucat mult, dar şi pentru că a băgat la cap ce i-au spus antrenorul şi patronul. În plus, jocurile bune i-au dat siguranţă. Îmi aduc aminte că în anumite meciuri, Lobonţ mai scotea foarte mult echipa, la Rapid. Ieşea în evidenţă, la fel cum a făcut-o acum Vlad, la EURO.
- Cristi Dulca

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

Clasamentul final al grupei A de la Euro 2021:

VIDEO Adrian Mutu: „Băieții aveau lacrimi în ochi. Asta e nota pe care le-o dau”

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Germania U21 - România U21, comentat de Adrian Florea, Marius Mărgărit și Justin Gafiuc

Salvatorul Pașcanu! Două intervenții decisive pentru stâlpul din defensiva „tricolorilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
ssilvio.
ssilvio.  •  31 Martie 2021, 08:43
Postat de cirus11 pe 31 Martie 2021, 08:02

Asta e dezamagitor cu echipa asta... in afara de Vlad si Pascanu nu vad pe nimeni care sa poate face pasul la echipa mare in urmatorii 2-3 ani. Situatia era foarte diferita cu lotul anterior, acolo aveai impresia ca poti lua toata echipa titulara si cu multi chiar asta s-a intamplat.

Nu poti sa faci asta chiar dupa fiecare turneu U21.. Boboc ar fi si el o solutie. Ii mai asteptam sa creasca si pe Vladoiu, Dragusin si Tavi Popescu, poate si Marius Marin, in cativa ani, sa devina titular la nationala. Plus Olaru, care trebuie jucat inter in 4-3-3, nu extrema dreapta..

cirus11
cirus11  •  31 Martie 2021, 08:02

Asta e dezamagitor cu echipa asta... in afara de Vlad si Pascanu nu vad pe nimeni care sa poate face pasul la echipa mare in urmatorii 2-3 ani. Situatia era foarte diferita cu lotul anterior, acolo aveai impresia ca poti lua toata echipa titulara si cu multi chiar asta s-a intamplat.

ssilvio.
ssilvio.  •  31 Martie 2021, 07:27
Postat de fairplayromania pe 30 Martie 2021, 23:57

Adică toţi fecesebiştii. Dezorinteţi, slabi, fară urmă de talent, Iar acest Vlad să-i pupe picioarele lui Pascanu ...lua cel puti 2-3 biabe. Cel mai slab portar din ultimii 20 de ani. Iese total aiurea . Apără ce-i vine in braţe.

Esti de departe, cel mai prost user care a fost vreodata aici pe gsp. Tu, sau Eugen Pan. Amandoi prazari, nicio surpriza :)))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează