FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Cristi Săpunaru a primit un mesaj emoționant de la un fost coleg, imediat după retragere: „Fotbalist, părinte, prieten și «tricolor»”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 15:47

Cristian Săpunaru, 35 de ani, s-a retras din echipa națională a României din cauza disensiunilor pe care le-a avut cu selecționerul Cosmin Contra. 

  • România - Spania se joacă  azi, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Retragerea acestuia din prima reprezentativă a atras păreri pro și contra din lumea fotblului. Dacă Ciprian Marica a opinat că stilul mai dur al lui Săpunaru îi afecta pe jucătorii tineri, Alexandru Ioniță II (24 de ani), mijlocașul Craiovei, fost coleg cu „Săpun” la Astra, și-a exprimat regretul pentru retragerea acestuia printr-un mesaj emoționant. 

„Cristi. Întâi Rapidist. Apoi fotbalist. Părinte şi prieten. Dar mai ales tricolor. Pentru ca ştiu cât a însemnat tricoul naţionale pentru tine, las acest mesaj. Pentru ca ştiu influenţa ta in teren, având onoarea sa joc cu tine, afirm in cunoştinţa de cauză ca o sa lipseşti. Nu numai mie, ci fotbalului Românesc. Îţi urez bafta, căpitane!”, a scris Ioniță pe Instagram. Cei doi au fost colegi la Astra Giurgiu. 

La 11 ani de la debut, Săpunaru a spus «stop!»

Ultima oară, fundașul de 35 de ani a jucat pentru prima reprezentativă în victoria cu Malta din luna iunie, scor 4-0. A debutat la națională sub comanda lui Victor Pițurcă, într-un amical cu Muntenegru din 2008, câștigat cu 4-0

Săpunaru a debutat pentru echipa națională în 2008. De atunci, acesta a strâns 36 de apariții sub „tricolor”, fără să reușească să înscrie vreun gol. Săpunaru a fost convocat la ambele turnee finale la care România a participat din 2008 încoace.

La Europeanul din Austria și Elveția de acum 11 ani a fost în lot, nebifând niciun minut, în timp ce Europeanul din Franța l-a găsit în postura de integralist în toate cele trei meciuri.  

Vezi și: 

Ciprian Marica, nemilos după retragerea lui Săpunaru: „Exagera cu unele reacții, iar noua generație nu mai tolerează așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  05 Septembrie 2019, 19:24
Postat de iobag pe 05 Septembrie 2019, 17:39

Acum stim de la cine a invatat ionita sa planga ca o muiere

Pai normal. Voi ati ramas romani si o sa muriti to.ani. valul urias al globalizarii ni va afectat deloc. Sa moara si capra vecinului !

sorinaugustin
sorinaugustin  •  05 Septembrie 2019, 19:23

Cuvintele tale ma fac sa plâng... Oprește-te....

miki123
miki123  •  05 Septembrie 2019, 18:58
Postat de Sirbu Cristea pe 05 Septembrie 2019, 16:12

Sapunaru a fost si va fi o mare *** ;ar trebui prea mult sapun sa spele proasta impresie pe care o avea inca de la Rapid ;caracter de *** ,cu toate catrebuie sa-i recunoastem meritele ca jucator ;pacat

Hai recunoaște că tu îi admiri pe gigică, ***, mache......adică ești fîcîsîbîst !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează