FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Victor Pițurcă, opinie inedită despre Cosmin Contra: „Prin munca lui s-a ajuns aici”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 19:09

Victor Pițurcă (63 de ani) e de părere că fostul selecționer Cosmin Contra (43 de ani) a avut un mandat reușit pe banca naționalei și ar fi trebuit să conducă echipa și la meciurile de baraj.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„Nu avem ce să facem, trebuie să o luăm de la început. În fotbal trebuie să știi să câștigi, dar trebuie să știi să și pierzi. Noi, din păcate, nu prea știm să pierdem. O luăm de la capăt, mai ales că avem sanșa să ne calificăm la turneul final. 

Mi-aș fi dorit ca «Guriță» să rămână în continuare. De fapt, prin munca lui s-a ajuns să disputăm acest baraj. Eu cred că s-a grăbit el, probabil nu a mai putut să reziste presiunii și jignirilor și s-a retras. Cred că nici Federația nu va face bine dacă nu va merge pe mâna lui la aceste jocuri”, a declarat Victor Pițurcă la Pro X. 

3 mandatea avut Victor Pițurcă pe banca naționalei României (1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014)

Vezi și: 

SEPSI - CRAIOVA 1-0 // Victor Pițurcă, după înfrângerea-surpriză de la Sfântu Gheorghe: „Vor conta aceste puncte pierdute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează