FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

CTP, atac dur la Denis Alibec: „Nu l-am văzut în formă niciodată pe băiatul ăsta. Nu știu ce caută în fotbal”

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 18:02 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 22:40

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (64 de ani) i-a criticat dur pe fotbaliștii României după meciul cu Islanda, terminat la egalitate, scor 0-0. Iar „tricolorul” care l-a dezamăgit cel mai tare a fost Denis Alibec, pe care CTP nu l-a menajat.

Edi Iordănescu aruncă bomba: „Patronul mi-a propus încetarea colaborării. Nu plec decât dacă îmi achită clauza. Și apoi voi dona toți banii”
FCSB
Edi Iordănescu aruncă bomba: „Patronul mi-a propus încetarea colaborării. Nu plec decât dacă îmi achită clauza. Și apoi voi dona toți banii”

„Am văzut meciul. Exista un banc cu o persoană care se văita... «vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e...», și în sfârșit îi dă cineva să bea, și după aia spune «vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost...». Acum trebuie să comentăm ca și cum ar fi ceva de comentat la ceea ce am văzut pe ecran.

L-am văzut acolo pe căpriorul selecționatei României, domnul Alibec. Da, căpriorul... este foarte... sprinten... așa..., nu știu câte kilograme are. Nu l-am văzut în formă niciodată pe băiatul ăsta. 

Și, în general, nu știu ce caută în selecționată, în națională, în fotbalul actual, un jucător cu asemenea capacități de deplasare, cum are domnul în cauză. Nu se poate așa ceva! N-ai cum! Oricât de tehnic ai fi, în fotbalul actual, cu asemenea lentoare...”, a declarat Cristian Tudor Popescu potrivit Digi24.

CTP: „Sare mingea ca din colțul mesei din jucătorii noștri”

CTP a continuat cu criticile la adresa fotbaliștilor lui Mirel Rădoi, pe care îi consideră o „Generație de tinichea”, în comparație cu „Generația de Aur” a României.

„Noi avem o medie de trei atingeri, adică sare mingea ca din colțul mesei din jucătorii noștri, de la această națională. Nu știu ce aș putea să-i mai reproșez lui Rădoi. Este vorba de calitatea jucătorilor. Singurul lucru... dacă avem jucători mai buni ca ăștia și Rădoi nu i-a băgat, atunci e vinovat. 

Dar, dacă aceștia sunt floarea, crema, spuma fotbalului românesc în acest moment, generația de... ce? «Generația de tinichea», poate prin comparație cu «Generația de aur» , atunci asta e, ăștia suntem, cu ăștia defilăm, și uite cum defilăm. Ca la pompele funebre”, a precizat jurnalistul.

Ianis Hagi, singurul care l-a impresionat

Cristian Tudor Popescu a afirmat însă că la meciul cu Islanda doar Ianis Hagi a evoluat bine și că din lotul actual, el este singurul care „știe cu pucul”.

„Ianis Hagi este singurul care, cum spuneam, am jucat și eu fotbal cândva, „știe cu pucul”, domne! Știe cu pucul, adică mingea îl ascultă, are acuratețe în joc. E o plăcere să vezi cum taie calea mingii, cum pune stopurile, cum preia, cum pasează... Are acuratețe”, a completat CTP.

Eu mi-am pus niște speranțe în Rădoi, de aia m-am uitat. Astă-primăvară l-am apărat pe Rădoi, am spus domne, totuși vrea să facă ceva nou în fotbalul românesc, față de ce văzusem atâția și atâția ani, echipa aia ancrasată și cenușie, dar în ultimă instanță e vorba de jucători. Asta este! Tactici, c-o fi, c-o păți... sisteme, 4-2-4, 5-4-1... Nu, domne! Problema este ce calitate avem. Calitatea acestei echipe este asta pe care am văzut-o. Calitate tehnică. Ca să aplici orice tactică din lumea asta, trebuie ca jucătorii să posede un anume nivel tehnic. Fizic, nu mai vorbesc!
-Cristian Tudor Popescu

Citește alte știri despre echipa națională:

Lăsat acasă de Mirel Rădoi, Deian Sorescu îi ia apărarea selecționerului: „A reușit să schimbe multe. Ar fi păcat să plece acum”

Explicații pentru rezultatul cu Islanda » Detaliul incredibil din raportul InStat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
valyomanyd
valyomanyd  •  14 Noiembrie 2021, 10:53
Postat de bazinga pe 13 Noiembrie 2021, 20:39

Bai, omul asta chiar se pricepe la orice ? Nu-i pasa nimanui ce spune "deontologul" asta suprem.Nu trebuie bagat in seama. Big ignore.

Corect, asa cu nu trebuie sa fii tu bagat in seama cand ..comentezi de Simona !

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Noiembrie 2021, 10:51
Postat de Daniel Buriu pe 13 Noiembrie 2021, 21:06

Mama Omida, este mic copil pe langa CTP.

Ai incurcat borcanele, Mama Omida " vede" viitorul, Ctp spune ...prezentul.

126274606358117
Tony Bryder  •  14 Noiembrie 2021, 08:19

De muuuuuult seee pregateste Alibec dar inca nui pregatit mai are nevoie de 4 ani

Vezi toate comentariile (21)
Comentează