FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Lăsat acasă de Mirel Rădoi, Deian Sorescu îi ia apărarea selecționerului: „A reușit să schimbe multe. Ar fi păcat să plece acum”

Deian Sorescu
Foto: Imago
Deian Sorescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 17:39 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 18:32

Deși nu a fost convocat la ultimele 4 acțiuni ale echipei naționale, Deian Sorescu (24 de ani) îl susține în continuare pe selecționerul Mirel Rădoi și își dorește ca acesta să continue pe banca României.

Mirel Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop” + „Nu văd niciun motiv să plece!”
SELECȚIONER
Mirel Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop” + „Nu văd niciun motiv să plece!”

„Mister a reușit să schimbe multe. Personal, dar cred că și colegilor, dădea o stare foarte bună și o plăcere de a juca fotbal. Și ar fi păcat să plece acum, pentru că cred că de-acum ar putea să își înceapă dânsul treaba”, a declarat Deian Sorescu la finalul amicalului pe care echipa sa, Dinamo, l-a disputat în compania celor de la FC Buzău.

Întrebat despre faptul că nu a fost convocat, Sorescu a declarat că nu aștepta să fie chemat de Rădoi la națională: „Nu mă așteptam, sincer și nici în trecut nu mă așteptam să fiu convocat, dar când va veni, sunt pregătit, pentru că orice jucător își dorește să fie acolo”, a precizat dinamovistul.

Deian Sorescu: „Sunt alături de ei”

Fotbalistul lui Dinamo a vorbit și despre situația colegilor de la națională, aflați aproape să rateze barajul pentru Mondial. Sorescu însă le transmite că este alături de ei înaintea ultimului meci din preliminarii, cel cu Liechtenstein.

„E trist, pentru că am fost acolo, știu cum e, știu cât de mult își doresc băieții și nu sunt în măsură să-i critic. Sunt alături de ei. Și milioane de români au fost triști, dar sunt alături de ei în continuare. 

Nu vreau să vorbesc despre baraj, sunt alți oameni în măsură să o facă, nu sunt eu în măsură să dau indicații. Mi-aș dori foarte mult să câștige, dacă va fi”, a adăugat Deian Sorescu.

VIDEO Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop” + „Nu văd niciun motiv să plece!”

Citește alte știri despre echia națională:

Rednic, fără milă, după amicalul lui Dinamo: „Rădoi nu avea voie să facă greșeala asta. Să plece inclusiv cei care l-au numit!”

N-a fost bun pentru ei, dar îl propun la națională: „Ar fi o variantă bună de selecționer”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sibelius
sibelius  •  13 Noiembrie 2021, 21:32

Confundati 4 meciuri cu 4 actiuni. Surprinzator? Deloc. "Atat s-a putut".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează