FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

N-a fost bun pentru ei, dar îl propun la națională: „Ar fi o variantă bună de selecționer”

România - Islanda 0-0 // foto: Cristi Preda - GSP
România - Islanda 0-0 // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 17:09 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 17:25

Marcel Pușcaș (61 de ani), adesea contestatar al lui Mirel Rădoi în mandatul acestuia de selecționer, propune 3 nume care l-ar putea înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale: Adrian Mutu, Flavius Stoican și Daniel Isăilă. Primii doi au lucrat alături de Pușcaș în acest sezon la FCU Craiova, dar au fost demiși de conducerea clubului, Stoican după mai puțin de o lună!

Despărțirea Mirel Rădoi - FRF este iminentă, după rezultatele naționalei din preliminariile Cupei Mondiale și săgețile trimise de selecționer în direcția directorului tehnic și președintelui Federației, Mihai Stoichiță, respectiv Răzvan Burleanu.

Contractul lui Rădoi se încheie la finalul grupei din preliminarii, adică după meciul de duminică cu Liechtenstein, iar în acest moment pare foarte probabil ca Rădoi să spună „adio” postului de selecționer ulterior.

Deja în căutare de selecționer, Federație primește un mesaj din partea lui Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova. Acesta a menționat 3 nume, printre care Adrian Mutu și Flavius Stoican, ambii antrenori la FCU în acest sezon. De asemenea, ambii demiși de familia Mititelu.

FRF s-a orientat rapid: Adrian Mutu, marele favorit să-l înlocuiască pe Rădoi » Plusuri, minusuri și cine mai e pe lista lui Burleanu
ROMÂNIA
FRF s-a orientat rapid: Adrian Mutu, marele favorit să-l înlocuiască pe Rădoi » Plusuri, minusuri și cine mai e pe lista lui Burleanu

Marcel Pușcaș: „Isăilă, Mutu și Stoican, variante de selecționer”

„Dani Isăilă a format acea echipă de tineret (n.r. - care a ajuns în semifinalele EURO U21 în 2019), e prin țările arabe de vreo 2-3 ani. Și-a și prelungit contractul, înseamnă că a făcut o treabă bună. Are și vreo 7-8 ani de experiență în fotbalul intern, nu văd de ce n-ar primi un telefon și să fie rugat sau - mă rog - ofertat. 

Poate nu vine pe 200.000 euro, câștigă mult mai bine în țările arabe și el, dar poate fi o variantă. Și Mutu este o variantă, și Stoican”, a declarat Pușcaș la Pro X. 

Dintre cei 3 antrenori menționați de Pușcaș, doar Daniel Isăilă se află în prezent sub contract. El o antrenează din iunie 2020 pe Bani Yas, echipă din Emiratele Arabe Unite cu care a încheiat sezonul 2020/2021 pe locul 2! 

Între decembrie 2016 și iunie 2018, Isăilă a antrenat echipa națională U21 a României, iar între octombrie 2014 și iulie 2016 a fost „secund” la prima reprezentativă. Și Adrian Mutu a antrenat naționala U21, între ianuarie 2020 și mai 2021.

VIDEO » Mirel Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop”

Mai multe știri despre echipa națională: 

Rednic, fără milă, după amicalul lui Dinamo: „Rădoi nu avea voie să facă greșeala asta. Să plece inclusiv cei care l-au numit!”

La o palmă de fericire » Ianis Hagi nu a avut cu Islanda norocul lui Gică de la Cardiff

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează