FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA

Cu cine s-a sfătuit Răzvan Lucescu înainte de a semna cu Skoda Xanthi

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 13:31

Răzvan Lucescu a acceptat oferta celor de la Xanthi, fiind impresionat de ceea ce a găsit la club cînd a fost să urmărească un meci de Cupă. Fostul antrenor al Petrolului nu exclude însă o revenire în România, la finalul aventurii greceşti. 

"Am fost căutat vineri, am venit la Xanthi în weekend şi am cerut timp de gîndire. Am acceptat şi azi am discutat cu patronul echipei pentru a finaliza lucrurile.

Am posibilitatea de a lucra într-un alt campionat, un oraş liniştit şi o bază de antrenament cum nu găseşti în România.

Mi s-a cerut să vin cu tot sufletul şi să fac treabă. Nu e uşor, s-au disputat deja 4 etape, nu cunosc jucătorii, dar face parte din noua mea experienţă. Am vorbit cu Pantelis Kapetanos, i-am cerut informaţii. E un jucător cu adevărat profesionist. 

De ce să nu revin România în viitor?! Sînt român, îmi respect ţara. Voi reveni cîndva", a spus Răzvan Lucescu la DolceSport.

Debutul antrenorului pe banca tehnică va avea loc sîmbătă în meciul de campionat cu Panionios. La Skoda joacă şi Pantelis Kapetanos, campion cu Steaua şi CFR Cluj.

Noua formaţie a românului ocupă locul 12 în campionatul din Grecia, cu 5 puncte după primele 4 etape. Skoda Xanthi s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut după un meci de baraj.

Echipele antrenate de Răzvan Lucescu: FC Braşov, Rapid, El Jaish şi Petrolul Ploieşti. Tehnicianul a mai condus şi naţionala României.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
rozu
rozu  •  25 Septembrie 2014, 19:12

are dreptate, sarmanul... de ce sa nu revina in romanica?! sa revina, ca roman! nu ca si asa zis antrenor, pentru ca nenorocit suficiente echipe si a tocat destui bani federatiei si patronilor din liga! sa mearga la o primarie... acolo, barem, toaca banii "intreglui bobor"

roadster1988
roadster1988  •  25 Septembrie 2014, 18:11

V.a sta cioraul si acolo cat cioara.n par.....

zenga121
zenga121  •  25 Septembrie 2014, 16:07

Pana la urma cu cine s-a sfatuit? Cu Kapetanos? Patronul de la Xanthi? Basescu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close