FOTBAL  »  NATIONALA  »  MIRCEA SANDU E APELAT CU "DRAGĂ PRIETENE" ŞI "DRAGĂ MIRCEA"

Cu "naţionala" în colaps, "Naşu'" se consolează cu felicitările şefilor FIFA şi UEFA

Sandu a fost felicitat de Platini pentru noul mandat UEFA
Sandu a fost felicitat de Platini pentru noul mandat UEFA

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 15:00

Frămîntat de criza profundă pe care o traversează echipa naţională în preliminariile Euro 2012, preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi-a început totuşi într-un mod plăcut ziua de lucru de astăzi. Şeful Federaţiei a lecturat la prima oră scrisorile de felicitare din partea preşedinţilor FIFA şi UEFA, trimise ca urmare a realegerii sale în Comitetul Executiv al FRF.

Site-ul frf.ro a publicat, astăzi, integral mesajele lui Sepp Blatter şi Michel Platini.

Scrisoarea preşedintelui FIFA, Sepp Blatter:

"Dragă domnule Preşedinte, dragă prietene,

În calitate de preşedinte al FIFA şi în numele familiei fotbalului din întreaga lume, doresc să vă felicit pentru realegerea în cadrul Comitetului Executiv al UEFA. Familia fotbalului european v-a recunoscut prin aceasta, la Grand Palais din Paris, capacităţile în ceea ce priveşte comunicarea şi diplomaţia, ca şi experienţa acumulată la FIFA şi la UEFA. Bravo!

Aş dori, totodată, să profit de acest prilej şi să vă mulţumesc pentru devotamentul şi pasiunea de care aţi dat dovadă în slujba familiei fotbalului internaţional, în mod specific în calitate de membru al Comitetului FIFA de Organizare a Turneelor Olimpice de Fotbal. FIFA este mîndră să se poată baza pe calităţile şi experienţa dumneavoastră.

Încă o dată, vă rog să acceptaţi din partea mea cele mai sincere felicitări, urări de bine şi succes, precum şi numai satisfacţii în noul dumneavoastră mandat".

Scrisoarea preşedintelui UEFA, Michel Platini:

"Dragă Mircea,

Am marea plăcere de a-mi exprima cele mai sincere felicitări pentru realegerea ta în cadrul Comitetului Executiv al UEFA.

Sînt pe deplin încredinţat că voi putea conta şi în continuare pe sprijinul şi pe sfaturile tale competente de-a lungul celor patru ani care vor urma, astfel încît să înfruntăm împreună provocările cu care fotbalul va fi confruntat, cu siguranţă, şi de-acum înainte".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează