FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA – ELVEȚIA

GALERIE FOTO Cum a apărut fiica cea mică a Anamariei Prodan în tribune, la România – Elveția. Geanta scumpă pe care a afișat-o

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 13:47 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 13:47

Sarah Dumitrescu (23 de ani), jucătoare de baschet și fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan, a făcut aseară furori în tribune, la meciul România – Elveția 1-0, care s-a încheiat cu victoria „tricolorilor”. Nu doar cu ținuta a atras atenția, ci și cu accesoriile de mii de euro. 

Multe persoane publice au asistat ieri, pe Arena Națională, la meciul România – Elveția. Printre acestea se numără Andra, care a și cântat imnul țării noastre, soțul ei, Cătălin Măruță, prezentatorul de radio Mihai Morar și fiicele lui, prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, premierul Marcel Ciolacu, prezentatoarea de știri sportive Ramona Păun, dar și Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan. 

Fiica Anamariei Prodan s-a afișat cu o geantă de la brand-ul de lux Chanel

În tribune, ea a apărut alături de o bună prietenă, care a și pozat-o în diferite ipostaze. Sarah Dumitrescu apare în imaginile distribuite pe Instagram într-un tricou al naționalei României, tricou care a avut numărul 8, al lui Cicâldău.

Cu părul lung, aranjat în bucle lejere, Sarah Dumitrescu a atras atenția și cu accesoriile alese. Fiica Anamariei Prodan s-a afișat cu o geantă de la brand-ul de lux Chanel, în valoare de peste 4.000 de euro. Lena Enache, soția lui Gabi Enache, i-a și apreciat, pe Instagram, apariția tinerei. „Adooooooor poșetaaaa😍😍😍😍😍”, a scris Lena. 

+6 FOTO

Câți bani a luat Andra pentru că a cântat imnul la meciul România – Elveția

În fața a 50.000 de oameni, Andra a cântat „Deșteaptă-te, române!”, într-un moment tulburător. „Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar!”, a transmis vedeta, care a fost apreciată de unii fani pentru momentul ei, în timp ce alții au criticat-o. 

Pe Instagram, unul dintre fanii ei a acuzat-o că a „stâlcit” imnul României. „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soarte””, a comentat o persoană. Ea nu s-a abținut și i-a răspuns: „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult! 😉”. 

Alt fan a fost curios să afle dacă artista a primit bani după ce a cântat imnul. „Sunt curios dacă ai cântat gratis”, a scris pe Facebook unul dintre urmăritorii ei, iar Andra i-a scris: „Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”. 

Motivul pentru care Cristi Borcea își testează copiii împotriva substanțelor interzise: „Chiar eu le fac testele”

GALERIE FOTO Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează