FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

Cum a reacționat presa din Islanda, după victoria cu România: „Nu au fost aproape să înscrie în niciun moment”

Islanda a triumfat în fața României, scor 2-1 +24   FOTO
Islanda a triumfat în fața României, scor 2-1

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 08:23 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 09:19

România a fost învinsă în Islanda, scor 1-2, și a ieșit din cursa de calificare la EURO, turneul final care va avea loc anul viitor.

„Tricolorii” au clacat în fața unei echipe închegate, experimentate și lipsite de trac. Atât de mare a fost diferența de exprimare, încât România a avut un singur șut pe poartă, din penalty! Acest lucru a fost subliniat și de presa islandeză după meci.

„Echipa islandeză este mult mai experimentată decât România și asta s-a putut vedea în meciul de aseară. România a avut mingea mai mult în prima repriză, dar a amenințat foarte puțin spre deloc poarta islandeză și nu a reușit să aibă niciun șut pe poartă. Românii nu au fost aproape să înscrie în niciun moment până la faza penalty-ului și nu au mai fost periculoși după asta. Șutul lui Maxim din penalty a fost singurul șut al lor pe poartă”, au scris cei de la visir.is. 

„Acest grup a scris capitole minunate ale fotbalului islandez”

Erik Hamren, selecționerul Islandei, a avut la dispoziție cea mai bună echipă posibilă. În echipa de start pe care a folosit-o împotriva României s-au aflat nu mai puțin de 7 fotbaliști care au fost titulari în toate meciurile Islandei de la EURO 2016, atunci când „vikingii” au avut un parcurs uluitor, reușind să ajungă în sferturile de finală. 

Presa din Islanda speră că acest contingent de fotbaliști va continua să aducă bucurii islandezilor, începând cu meciul din finala barajului de calificare, pe care îl vor juca în compania Ungariei: „În fața noastră, avem meciul final pentru participarea la EURO. Acest grup de fotbaliști a scris multe dintre cele mai minunate capitole ale fotbalului islandez și intenționează să mai adauge unul pe teren maghiar, pe 12 noiembrie”, notează cei de la visir.is.

Dacă exista chiar și cel mai mic dubiu cu privire la cine este cel mai bun fotbalist din echipa națională a Islandei, Gylfi Sigurdsson l-a spulberat încă din startul partidei 
- Visir.is

VIDEO. Răzvan Raț, după Islanda - România: „Este un dezastru din multe puncte de vedere!”

Mai multe știri despre Islanda - România:

Cosmin Moți îl pune la zid pe Mario Camora: „A greșit la ambele goluri!”

Mirel Rădoi, reacție categorică după Islanda - România 2-1: „Am arătat prea puțin fotbal pentru a putea vorbi despre arbitraj”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  09 Octombrie 2020, 10:38

Eu unul chiar ma bucur ca nu mergem mai departe. Decat sa ne bata ungurii mai bine asa. Ungurii ne dadeau cu terenul in cap. Sper sa-si revina cat mai repede toti cei care credeau ca vom trece peste Islanda. Nu de alta, dar duminica vom lua alta bataie. Tot din inghetatul nord. Haaland si Odegaard ne vor scoate fotbalul din cap definitiv. Asta va anunta meciul cu Austria. Deci o alta infrangere. 3 (trei) in mai putin de o saptamana.

1465921123425909
Mihai Maracineanu  •  09 Octombrie 2020, 10:08

daca nu bati macar pr islanda,nu ai ce cauta la europene...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează