FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Cum afectează atentatele de la Bruxelles amicalul României cu Spania » Decizia luată în urmă cu câteva minute

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 17:39

România va juca o partidă amicală duminică, de la ora 21:45, împotriva campioanei europene Spania. După atentatele de la Bruxelles, administratorul Cluj Arena, stadion pe care se va desfășura partida, a luat o decizia de a-i chema pe oameni cu două ore înainte de startul meciului.

"Se iau toate măsurile de siguranţă, mai ales după incidentele nefericite din Belgia. Chiar astăzi am avut o primă şedinţă privind securitatea şi pot confirma că vor fi controale foarte amănunţite la intrarea în stadion.

E foarte important ca spectatorii să vină cu o oră şi jumătate, chiar două ore înainte de începerea partidei, pentru că aceste controale vor dura destul de mult şi doar aşa pot fi evitate cozile, iar spectatorii pot intra normal", a spus Radu Raţiu, administratorul Cluj Arena.

"Vor fi măsuri de siguranță sporite, la fel cum ar fi fost și dacă s-ar fi jucat pe Arena Națională" Răzvan Burleanu

Naționala României va juca miercuri un amical împotriva Lituaniei, de la ora 20:00, pe stadionul din Giurgiu, iar duminică "tricolorii" vor da piept cu Spania, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
demolarii
demolarii  •  22 Martie 2016, 22:37
Postat de juliusmad pe 22 Martie 2016, 22:02

:)))

Sunt de acord cu tine. Cand joaca nationala sa nu facem distinctie in functie de echipele preferate. Dar cand joaca nationala. Nu echipa familiei. Din 1993 pana acum in afara de Boloni si R Lucescu a fost o rocada Piturca si Iordanescu. Primul a fost contestat mereu, dar a fost renumit - oare care sunt motivele? Al doilea, beneficiar al rezultatelor unei alte generatii ( echipe de club a antrenat doar 2) a fost numit pentru renume. Selectia o face pentru prieteni, nu pentru iubitorii de fotbal.....Din pleiada de tineri transferati in alte campionate nu vad ca este incurajat niciunul....se asteapta revenirea in Liga I unde: -FC SB domina pentru ca are un preparator fizic cu scoala profesionala, iar restul cluburilor nu au nici atat( acesta este motivul pentru care jucatorii lui Gigi transferati in strainatate se rup sau nu se acomodeaza, dar in Liga I sunt zmei - care e oare salarul unui preparator fizic competent? 5000 euro/luna ? - o cunostinta in calitate de medic stagiar era medicul lotului national de Rugby a Romaniei acum cativa ani). De ce federatia nu investeste in aceasta directie? Preparatori romani competenti.... Cat priveste selectia la Euro 2016 mi-am schimbat parerea. Sa ia Iordanescu numai jucatori de la Panduri, FC SB si Viitorul. Doar asa se poate vedea ridicolul situatiei, cand se platesc convocarile se cheama de la cersetori: FC SB si Pandurii, cand nu se platesc iau de la restul ca si cersetorii trebuie sa se antreneze.....

bvd_magheru
bvd_magheru  •  22 Martie 2016, 22:18

Zelosi rau astia !! Stati ba in banca voastra ca in Transilvania nu sunt comunitati de musulmani sa va puna vietile in pericol !

juliusmad
juliusmad  •  22 Martie 2016, 22:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează