FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI CARITABIL

GALERIE FOTO Cum arată astăzi jucătorii Generației de Aur care n-au fost văzuți în ultimii ani + 4 apariții spectaculoase la demonstrativul de la Cluj

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 03 iunie 2023 12:40 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 13:01

Legendele României au jucat vineri un meci caritabil cu legendele lui Galatasaray, 4-4 în fața a 16.000 de oameni, la Cluj, iar printre cei prezenți s-au numărat și foști membri ai Generației de Aur care au ieșit din lumina reflectoarelor în ultima vreme.

La Cluj și-au făcut apariția și nume ca Iulian Filipescu, Gică Mihali, Tibor Selymes sau Adrian Ilie, care în ultimii ani au stat departe de aparițiile publice, fiind văzuți tot mai rar. Unii dintre ei au impresionat prin faptul că și-au păstrat forma fizică din vremurile în care erau activi, alții sunt departe de cea mai bună formă.

Iulian Filipescu
Gică Mihaili și Gică Popescu, în duel cu Mario Jardel
Ionel Ganea, Marius Niculae și Răzvan Prodan, fiul lui Didi Prodan
Adrian Ilie
+15 FOTO

Slim fit și la 50 de ani!

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), Adrian Ilie (49 de ani), Costel Gâlcă (51 de ani) și Gică Popescu (55 de ani) au impresionat vineri seară. Atât prin prestația din iarbă, cât și prin forma fizică arătată.

Cei patru sunt doar câțiva dintre membrii marcanți ai Generației de Aur care par că au găsit elixirul tinereții fără bătrânețe. 

„A fost ritmul scăzut, de aceea au reușit să termine meciul”, a replicat, zâmbind, marele Gică Hagi. Totuși, cei patru au dus ritmul partidei ce s-a derulat pe durata a două reprize de câte 40 de minute. 

Sabău a jucat și mijlocaș dreapta, și fundaș dreapta, a alergat ca-n prima tinerețe. Adi Ilie s-a strecurat cu grație de „Cobră” printre adversari. Gâlcă a fost imbatabil la mijlocul terenului, iar Popescu a jucat cu capul sus și puternic în contre. 

Costel Gâlcă
Gică Mihaili și Gică Popescu, în duel cu Mario Jardel
Ionel Ganea, Marius Niculae și Răzvan Prodan, fiul lui Didi Prodan
Adrian Ilie
+15 FOTO

De sesizat și musculatura câtorva dintre cei ce scoteau România în stradă în anii ”90. Se vede cu ochiul liber că sunt dedicați fitness-ului. Sabău are un program zilnic de alergare de la care nu se abate. Plus că mai merge apoi pe jos câte o oră. „Și stau în natură, foarte mult, mă energizează”, a povestit „Moțu”, pentru Gazeta Sporturilor. 

Adi Ilie și Gâlcă nu doar că sunt atenți la dieta zilnică, de ani buni, nu de ieri, de azi, dar sunt dedicați jogging-ului și lucrului la sala de forță. Costelinho aleargă zilnic și în cantonamentele echipelor pe care le antrenează, ultimul antrenor cu care FCSB a câștigat titlul în 2015 fiind surprins de multe ori făcând jogging pe stradă. 

Gică Popescu nu a avut niciodată probleme cu greutatea, dar face mult fitness, de aceea este și printre cei care poartă haine slim fit și în viața de zi cu zi.

VIDEO Declarațiile lui Adrian Ilie după România - Galatasaray: „A fost o seară specială pentru noi toți”

Citește și: 

Laszlo Boloni, după promovarea în Ligue 1: „Venim de foarte departe, pe un drum accidentat, dar acum sărbătorim succesul”

Trei debutanți: Edi Iordănescu mizează pe 4 jucători de la FCSB și 4 de la Farul pentru Kosovo și Elveția » CFR Cluj dă doi fotbaliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
costeltudor
costeltudor  •  04 Iunie 2023, 09:04

Cine este cel mai înalt din rândul in picioare și ce cauta PROSOPEL in aceasta selecționata ???

costeltudor
costeltudor  •  04 Iunie 2023, 08:53

Cine este cel mai înalt din rândul din spate și ce cauta PROSOPEL in aceasta selecționata ???

mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Iunie 2023, 06:56
Postat de lupuaurel pe 03 Iunie 2023, 14:57

Banel Jardel a fost chemat ca umplutura că el fotbal n-a știut niciodată, un fel de A. Motoreta Popa... In rest jos pălăria, fotbaliști...

lasa aiurele ca esti tu fotbalist! ce va mai place sa jigniti!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează