FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Cum încearcă Stoichiță să justifice înjurăturile lui Maxim de la finalul meciului: "E groaznic"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 23:53

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, a încercat să ofere o explicație pentru înjurăturile lui Alexandru Maxim către propriii suporteri după golul victoriei cu Armenia, 1-0.

"E groaznic să trăiești astfel de meciuri. Chiar a înjurat Maxim? Serios? Îmi pare rău! Nu cred că a vrut! Poate a fost o descărcare nervoasă! Cine știe... Nu e o seară bună, dar bine că am câștigat", a declarat Stoichiță la TV Dolce Sport.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
cneius
cneius  •  02 Septembrie 2017, 12:41

Titlul zice una "E groaznic...", in articol scrie alta - "imi pare rau!". Sinteti penibilitatea intruchipata !!!

1000178413349421
Adrian George  •  02 Septembrie 2017, 12:21
Postat de vladut12 pe 02 Septembrie 2017, 11:57

Mah tu ești normal?? Cum poți fi atât de ***? E Nationala omule, nu Steaua sau Dinamo!

la faza cu sutul lui benzar eu uu nu cred ca era gol..maxim bara si vorba lui maxim in fata portii numai gandesti doar bagi piciorul la minge...cel mai mult mia placut de comentatorul meciului care a zis ca era sigur ca era bara-bara-gol...asa ceva mai rar...nu stim sa dam o centrare si vrem goluri???avem atacant care vine la 30 de metri de poarta noatra sa preia mingea si vrem sa castigam...trebuie lucrat serios la mijloc si fundasii lateral..nu stim sa atacam sau probabil nu putem ca navem cu cine

1000178413349421
Adrian George  •  02 Septembrie 2017, 12:16

ma dar voi astia care il tot criticati l-ati si auzit injurand?????...eu unu ..nuuuu....cand in stilul in care a facuto el inseamna ciocul mic...dar numai ca jegosi de oameni nu nationalisti vor sal inlature de la nationala sa aduca ***...tot vorbiti de ce nu joaca budescu cu alibec...de ce mor...mat...nu ati vb asa si cand ereau la astra si faceau legea impreuna????/mai vad multi care zic ca nu sunt interese cum dracii sa nu fie cand pe daum il da *** afara din cauza ca nu ii baa juktorii...Radoi a spus aseara o vorba mare...el ar merge pe mana lu daum si pt urmatorul mandat si are dreptate nu poti sa faci echipa cu 2 amicaluri...iar faptul ca il criticati pe maxim nu uitati ca a provovato pe sttutgard de 2 ori in prima liga iar acum e la mainz deci ciocul mic cum a intrat aseara in teren am inceput sa jucam fotbal ar trebuii ca el si andone sa fie titulari mereu si am vazut ca se itelege bn cu ctanciu in teren..ar fi cazul sa ii incercam...iar stancu si tosca sa dispara sunt praf amandoi cel putin tosca e varza

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close