FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

ȘOCANT! Salvatorul postului lui Daum către români: "Tăceți în p*** mea!" + înjurături către un oficial FRF

Captură TVR 1 +3   FOTO
Captură TVR 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 23:30

Alexandru Maxim a adus victoria României în preliminariile pentru Mondialul de anul viitor cu Armenia, scor 1-0, și după gol s-a descătușat.

"Decarul" naționalei s-a îndreptat către suporterii de pe Arena Națională și le-a făcut semn cu degetul să tacă, iar apoi i-a înjurat, gestul fotbalistului de 27 de ani fiind vizibil pe reluările TV.

"Tăceți în p*** mea", s-a putut citi pe buzele lui Maxim.

Mai mult, după fluierul final, Maxim s-a luat la ceartă și cu Stanciu, căruia i-a reproșat câteva faze.

În tot acest timp, Ionuț Petrișor, unul dintre reprezentanții media ai FRF, încerca să-l ducă pe Maxim pentru a oferi interviu la TVR și fotbalistul a reacționat injurios și a continuat să se certe cu Stanciu. În cele din urmă a ajuns și în fața microfonului TVR.

Prima reacție a lui Maxim

"Îmi pare rău că se aud doar aceste lucruri. Reacționăm și noi pentru că sunt momente tensionate. Poate lumea te judecă înainte să vadă cât muncești, cât te sacrifici. E ușor să vorbești din afară. Sunt momente când mai izbucnești. Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva. Mi-e greu să reproduc cuvintele pe care le-am auzit înainte să intru în teren. Nu pot spune că am dat o palmă, dar multora dintre noi le pasă, chiar dacă nu se vede asta", a declarat Maxim la finalul meciului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (164)
153473351901647
Florin Cristian Dărăban  •  02 Septembrie 2017, 23:04

nu am nimic cu maxim, poate a fost și el înjurat, a avut o ieșire necontrolată scuzabila, a fost și provocat sa văzut foarte clar. iar totuși domnul Gigi Becali ar putea să-și controleze vorbele, se consideră mare român, dar care om de fotbal, suporter ori patron de echipă poate să-și dorească ca naționala țării în care trăiește să piardă?

120306512036406
Ziarul Anticomunist  •  02 Septembrie 2017, 19:19
Postat de sexilian pe 02 Septembrie 2017, 09:48

i-a premiat si se pare ca n-a dat la toti,un zgarcit.......

"Tăceți ***", s-a putut citi pe buzele lui Maxim. Iordanescu si Piturca ce au facut la nationala cand au fost antrenori? Au calificat Romania la vreun campionatul mondial in ultimii 10 ani?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2017, 19:10
Postat de dansy pe 02 Septembrie 2017, 15:50

Cei care il contesta pe Daum sunt cei care au distrus fotbalul romanesc sau sunt xenofobi.Maxim a raspuns la injuriile din tribune facute de fanii lui FCSB si Dinamo.Nu mai programati domnilor meciurile nationalei la Bucuresti.Sunt si o sa mai fie stadioane si in alte orase.

Din pacate ai dreptate.Sa nu uitam declaratia lui Becali inainte de meci: sa piarda Romania! cu 7-0 numai sa nu-l mai vad pe Daum! Nu-mi vine a crede ,majoritatea bucurestenilor nu sunt asa . I-am stimat si o sa-i stimez mereu. Suporterii fanatici ai celor doua echipe (mai ales Steaua!) nu-i reprezinta pe bucuresteni.Si nici pe romani.

Vezi toate comentariile (164)
Comentează