FOTBAL  »  NATIONALA  »  

"Cum o dai, nu e bine!"

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, spune că subiectul biletelor de la Euro a fost gestionat de preşedintele Mircea Sandu, dar punctează că "în orice situaţie apăreau contestări. Dacă tichetele se dau prin agenţii, de ce se dau prin agenţii?! Dacă se trage la sorţi, de ce se trage la sorţi într-un anumit fel, că e prea complicat?!

Dacă unii prindeau bilete la toate meciurile, de ce «x» a primit la trei partide, iar alţii nimic?! Actuala procedură mi se pare foarte simplă şi corectă".

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (15)
 •  10 Februarie 2008, 16:08

iti spun eu solutia ... : 1) sa faceti cere de mai multe bilete la FIFA dar deh aveati kktu` la cur k nu se vand 2) sa renuntat sa va mai luati voi toate neamurile cu voi si sa puneti bilete mai multe la dispozitie 3) atunci cand se completeaza atatea cereri cate bilete sunt se incheie totu` nu dati sperante oamenilor k eu poate m-am inscris printre primii si risc sa raman fara bilet

 •  10 Februarie 2008, 15:34

Lupescu e baiat destept, nu a avut frf niciodata asa ceva, insa nu are inca putere, cu biletele, totul e manarit de Sandu cu complicitatea agentiilor de turism si Raifeisen Bank.

 •  10 Februarie 2008, 15:31

cel mai mare milog si lingau din fotbal alaturi de prunea, asta e, lupescu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează