FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

Un cvadruplu campion cu Steaua șochează: „Nici nu știam că Rădoi e selecționer. Credeam că e în Arabia” + distruge fotbalul românesc: „Antrenorii sunt slugi!”

Joe Panait, fostul fundaș al Stelei, s-a stabilit în Germania și a rupt complet legătura cu fotbalul românesc. Înaintea disputei din preliminariile Campionatului Mondial a făcut o analiză extrem de dură.
Joe Panait, fostul fundaș al Stelei, s-a stabilit în Germania și a rupt complet legătura cu fotbalul românesc. Înaintea disputei din preliminariile Campionatului Mondial a făcut o analiză extrem de dură.

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 17:46 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 17:59

Joe Panait, fostul fundaș al Stelei, s-a stabilit în Germania și a rupt complet legătura cu fotbalul românesc. Înaintea disputei din preliminariile Campionatului Mondial a făcut o analiză extrem de dură.

  • Vineri, 8 octombrie, de la ora 21:45, „tricolorii” dau piept cu Germania, la Hamburg. 
  • Luni, 11 octombrie, în Ghencea, tot de la 21:45, naționala primește vizita Armeniei. 
  • Partidele vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

Joe Panait a a fost un om important pentru Steaua în perioada 1991-1996. A cucerit 4 titluri de campion în Liga 1, apoi a făcut pasul în Europa, la Wuppertaler. Din 2012 trăiește în Germania și a fost surprins să audă că Mirel Rădoi este selecționerul „tricolorilor”.

Joe Panait, înainte de Germania - România: „Rădoi e selecționer?”

 „Nu m-am mai uitat de ani buni la fotbalul din România. Nu mai ştiu nimic ce se întâmplă acolo. Da, vineri mă voi uita la televizor pentru că ştiu că este acest meci al Germaniei contra României. 

Dar vă rog să nu mă întrebaţi despre naţionala României, pentru că sunt total pe dinafară. Mi-aţi spus că antrenor principal este Mirel Rădoi. Nici măcar nu ştiam asta. Ştiam că ultima dată el antrena pe undeva prin ţările arabe. 

La fotbal mă uit, dar doar la cel din Bundesliga şi la meciurile mari din Champions League. De aici le susţin pe Bayern şi Dortmund. Când şi când se mai întâmplă să mai ajung la stadion, la Dortmund. Dar nu foarte des”, a spus Joe Panait, conform Telekom Sport. 

Joe Panait, despre șansele României cu Germania

Fostul fotbalist al Stelei nu dă nicio șansă naționalei României: „La cum joacă Germania, naţionala nu va avea nici o şansă. Nemţii au o adevărată maşinărie de fotbal. Au o mentalitate net superioară nouă. Ei joacă şi în minutul 90 ca şi cum ar fi intrat în primul minut. E o diferenţă uriaşă”. 

În România, antrenorii au devenit nişte slugi în faţa patronilor. În ţară echipele sunt conduse de către patroni, nu de antrenori. E mai mare ruşinea ce se întâmplă acolo şi noi vorbim acum de performanţă. În fotbalul românesc, performanţa e doar un vis frumos. Care nu va fi niciodată realizabil atâta vreme cât nu se va schimba ceva la nivel de mentalitate
- Joe Panait

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 7 octombrie » Ar trebui să sacrificăm meciul cu Germania?

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Dezbaterea zilei, 7 octombrie » Ar trebui să sacrificăm meciul cu Germania și să ne concentrăm 100% pe cel cu Armenia? „ Rădoi să menajeze artileria grea cu nemții” vs. „Nu ne permitem să pierdem la scor”

CORESPONDENȚĂ GSP Ce trebuie să știe fanii români care vin la meciul cu Germania » În ce condiții se poate intra în țară + cum se face accesul pe stadion

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
iri_
iri_  •  07 Octombrie 2021, 21:21
Postat de johhny_cage pe 07 Octombrie 2021, 20:30

Aveam vreo 12-13 ani cand era echipa asta a Stelei. Am zis sa vad cati recunosc din poza direct: Joe Panait, Didi Prodan, Gherasim, Tibi Csik, Filipescu, Ilie Dumitrescu, Panduru, Vladoiu, Stangaciu. fcfcsb nu o sa poata niciodata sa ne fure istoria Forza Steaua!

La asta ma uitam si eu, ce echipa avea Steaua in anii 90... daca il pui pe un fcsbist sa iti insire echipa, habar n-ar avea... i-ai mai uitat din poza pe Dobos, Galca, Ion Viorel, Iftodi, Andrasi... Plus ca 6 titluri la rand si 3 prezente in grupele Champions League a fost o performanta destul de buna...

886735658133434
Anton Marian Sorin  •  07 Octombrie 2021, 21:04

Atâta timp cat selecțiile începând de la grupele de copii si juniori se fac pe pile și continuând cu echipele naționale no sa avem niciodată echipa la naționala mare .

iri_
iri_  •  07 Octombrie 2021, 20:58
Postat de dumitru82drugan pe 07 Octombrie 2021, 20:31

Radoi a distrus fotbalul romanesc si insista in prostie !

din pacate fotbalul romanesc a fost distrus cu mult dinainte sa vina radoi :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează