FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP Ce trebuie să știe fanii români care vin la meciul cu Germania » În ce condiții se poate intra în țară + cum se face accesul pe stadion

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 15:22 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 22:32

România va juca vineri împotriva Germaniei, iar trimișii Gazetei Sporturilor le explică fanilor care vor veni la meci  ce trebuie să facă.

  • Fotoreporterul Raed Krishan și reporterul Viorel Tudorache, trimișii speciali GSP în Germania, transmit cele mai importante informații de la fața locului.
  • Vineri, 8 octombrie, de la ora 21:45, „tricolorii” dau piept cu Germania, la Hamburg.
  • Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 
  • Meciul cu Armenia se joacă în Ghencea 3 zile mai târziu, pe 11 octombrie, de la ora 21:45.

UPDATE 22:30: Ultimele informații de la Hamburg

Nemții au anunțat că s-au vândut toate cele 25.000 de bilete puse în vânzare. Galeria noastră are la dispoziție 1.250 de tichete. Volksparkstadion are o capacitate 57.000 de locuri.

Naționala României va avea o galerie importantă la Hamburg. Tricolorii vor fi susținuți pe "Volksparkstadion" de cel puțin 1.250 de suporteri români stabiliți în Germania sau veniți din țară. Atât este cota alocată de nemți pentru FRF din totalul celor 25.000 de bilete puse în vânzare. Cei mai mulți se anunță din diaspora.

Ce trebuie să știe fanii români care vin la meciul cu Germania

După România a intrat pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic ridicat, începând din 3 octombrie, federația germană a anunțat că le oferă fanilor tricolori posibilitatea returnării biletelor deja achiziționate.

Cei care se încumetă să vină însă la Hamburg sunt îndrumați să consulte site-ul MAE, pentru a se informa cu privire la condițiile de intrare în Germania, și cum pot evita carantina.

Potrivit MAE, măsura autoizolării poate fi suspendată anticipat pentru persoanele care sosesc din zone de risc cu incidență ridicată numai dacă dovada testării, vaccinării sau vindecării este încărcată online în sistemul de înregistrare digitală a intrării în Germania (www.einreiseanmeldung.de).

Potrivit organizatorilor, accesul în perimetrul stadionului se face în baza unui act de identitate cu fotografie, a biletului valabil personalizat cu numele din actul de identitate, certificatului digital COVID ca dovadă a vaccinării, a testării (RT-PCR cu 48 de ore înaintea jocului sau antigen rapid cu 24 de ore înainte) sau a trecerii prin boală.

Federația germană vânduse până miercuri 20.000 de bilete din totalul de 25.000 puse în vânzare. Bilete pentru fanii români costă 25 de euro și 35 de euro.

Informații despre bilete la România – Armenia

La trei zile după meciul de la Hamburg, pe 11 octombrie, ora 21:45, pe stadionul Steaua, are loc meciul România – Armenia, din preliminariile CM 2022. Ținând cont de incidența mare a cazurilor COVID-19 pe raza Municipiului București, Federația Română de Fotbal a solicitat și așteaptă din partea autorităților informații privind accesul suporterilor pe stadion. Mai multe detalii vor fi furnizate în următoarele zile pe canalele de comunicare ale FRF

VIDEO Naționala României a ajuns în Germania

Citește și: 

Ar trebui Rădoi să alinieze cea mai bună echipă cu Germania? » 3 foști mari internaționali contactați de GSP au opinii diferite

Hans-Dieter Flick anunță fotbal-spectacol la meciul cu România: „Vrem să bucurăm suporterii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează