FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA, MIERCURI, ORA 20:45, VIDEO PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE FRF.RO

Dacian Varga de la Sportul, convocat pentru jocul cu Croaţia

Articol de - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

După ce s-a renunţat la convocarea atacantului Adrian Mutu, accidentat în ultima etapă de campionat, selecţionerul Victor Piţurcă l-a chemat la lot pe fotbalistul Sportului Studenţesc, Dacian Varga. Acesta se află la prima convocare la prima reprezentativă a României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  11 Februarie 2009, 18:58

In primul rand, Varga a mai fost convocat la Nationala. Dar nu a jucat. Este drept ca nu as fi mizat pe acest jucator talentat, dar cu un caracter foarte dificil. Intrebarea este adresata pentru mistocarii lu' Peste de la firma de paza GSP, care au facut ccaterinca de Dacian: daca da in seara asta un gol Croatiei, mai scrieti basini papagalilor? Nationala fara Mutu si fara Chivu: trebuie sa ne obisnuim. Cei doi joaca in cel mai puternic campionat, se pot accidenta oricand. Solutii?

 •  09 Februarie 2009, 17:20

pai daca toate meciurile s-ar juca in GHENCEA atunci mutu si chivu nu ar mai veni niciodata la nationala

 •  09 Februarie 2009, 16:22

CEL MAI BUN ATAC IL GASIM LA RIVALA LUI PITURCA ,DINAMO BUCURESTI.DAR DANCIU I-A TRAS-O SUB COADA LU NEVASTA LU MITURCA SI ASTA E

Vezi toate comentariile (16)
Comentează