FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dan Petrescu aștepta un telefon de la FRF după plecarea din China: "Eram dispus să preiau naționala"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 20:11

În ultima vreme s-a discutat foarte mult pe seama viitorului selecționer al echipei naționale, iar printre numele vehiculate a fost și cel al lui Dan Petrescu (48 de ani).

Deși s-a lăsat impresia că ar fi un antrenor scump, Dan Petrescu spune că n-a fost contactat de nimeni de la FRF pentru a i se propune un contract, chiar dacă el ar fi fost dispus să se pună la masa negocierilor.

"N-am vorbit în viața mea cu nimeni de la Federația Română de acum. Cred că cei de la FRF au alte planuri. Cred că trebuia înainte de EURO să discute cu cineva. Cred că dacă voiau să pună pe Olăroiu sau pe altcineva îi sunau.

Sper ca cei de la Federație să aleagă pe cine vor ei, dar să nu fie o decizie pripită. Olăroiu și Lucescu ar fi fost primele nume după părerea mea. Un antrenor străin ar fi cea mai mare prostie, cea mai mare greșeală. În România sunt antrenori români care pot conduce naționala!

Acum dacă mă sună, e prea târziu. Eu am fost liber de contract după plecarea din China și eram dispus să vin la națională. Dacă m-ar fi sunat aș fi stat la discuții cu ei", a declarat Dan Petrescu la Digisport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
898756456920785
Dor Elf  •  01 Iulie 2016, 16:05

Degeaba erai tu Dan Petrescu dispus daca nu esti fcsb`ist...nu stii sa umflii minim 4 staruri fcsb`iste esti antrenor in China.

898756456920785
Dor Elf  •  01 Iulie 2016, 15:54

Sa ajunga ala de a condus rusinea becalista..niste stelisti *** asta sunteti...aici e vorba de dan petrescu si voi va certati de prosti ce sunteti..Sperati sa vina iar un lingau ca voi becalist si prodanist si regist..***. sa faca ei bani si voi va certati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  30 Iunie 2016, 21:16

Lingaii care sustin Rusinea Sekurista locul 189 UEFA isi rod unghiile de oftica ca nici un pacalici de la ei nu are ce cauta la Nationala.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează