FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Concluzia lui Dan Petrescu după discuția cu FRF: „Subiectul este încheiat. «Next question»”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 14:36 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 15:03

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul abordat de FRF pentru a prelua echipa națională a României, spune că rămâne concentrat la munca pe care o are de făcut la CFR Cluj până la finalul anului. Totodată, a lăsat de înțeles că viitorul său rămâne în mâinile clubului. 

În cadrul conferinței de presă care precede meciul dintre Chindia Târgoviște și CFR Cluj (sâmbătă, ora 15:00), Dan Petrescu a fost întrebat despre cel mai în vogă subiect al ultimei zile, întâlnirea pe care acesta a avut-o cu reprezentanții FRF.

Dan Petrescu nu a dezvăluit ce le-a răspuns șefilor FRF, dar a lăsat de înțeles că mutarea sa la echipa națională ar putea fi înlesnită de conducerea clubului, care ar trebui să renunțe la antrenor fără pretenții financiare, întrucât FRF nu va achita clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro prevăzută în contractul dintre „Bursuc” și CFR Cluj.

Dan Petrescu, întrebat despre echipa națională: „Pentru mine, subiectul e încheiat”

„Ieri am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum pentru mine subiectul e încheiat. Mai sunt 5 meciuri, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentrați, că am distrus echipa, jucătorii. 

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract 3 ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebați, că voi zice «next question» (n.r. - următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de mâine”, a declarat Dan Petrescu. 

Am primit mesaje normale de la prieteni adevărați, dar le-am spus tuturor că sunt antrenorul CFR-ului și în momentul ăsta nu mă interesează altceva. 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește mai multe știri despre subiectul Dan Petrescu la națională: 

Mihai Stoica e contrariat de negocierile dintre FRF și Dan Petrescu: „CFR nu vrea niciun ban? Devine sponsorul Federației?”

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, acuzaţi că au dat cu bâta-n baltă la negocierile cu Dan Petrescu » „E orgolios, se gândește că e ceva în neregulă!” + Cine poate debloca totul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Decembrie 2021, 16:12

Mi se pare corect si profesionist ce a declarat Dan Petrescu. Burleanu ar fi trebuit sa aiba decenta de a nu forta acea discutie inainte de 18 decembrie pentru a nu-i submina lui Dan Petrescu autoritatea la echipa. Acum, chiar daca el nu a dat un raspuns clar referitor la eventuarea plecare la nationala, jucatorilor tot le-a intrat un ghimpe, posibilitatea ca Dan Petrescu sa plece fiind destul de mare tinand cont ca nu a refuzat oferta, asa cum au facut-o Hagi sau Razvan Lucescu.

talpaiadului
talpaiadului  •  06 Decembrie 2021, 16:03
Postat de valyomanyd pe 03 Decembrie 2021, 17:04

Tu nici p'aia rece nu ai descoperit-o...:))

Haha, e chiar misto replica ta.

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  04 Decembrie 2021, 11:00

se pare ca romania doar atit poate. a venit la putere in diverse ministere prosti cu carte. dornici de parvenire de putere. singura lor preocupare este de a ridica tupeul, prostia, servilismuul, minciuna, parvenitismul, incultura, obraznicia , arogantele la rang de virtute. iata dece 5 mil de romani au plecat. au adus la sapa de lemn populatia si la impotenta de a mai putea sa revendice ceva asa ca in principiul broastei fierte... la pomul laudat nu te duce cu sacul. nici dan petrescu nici hagi nici multi altii sau ca barbugiul de piturca nu au ce cauta la o nationala unude ai nevoie de selectioner ce impune niste reguli mari pentru a fi ales. sint antrenori cu experienta cu un cv si cu personalitati curate neimplicate in scandaluri si puscarii. dan petrescu ramine un antrenor modest care are nococ de sefi de club cu bani. restul. se apara si atit. nu este pentru un fotbal modern si a dovedit-o oriunde s-a dus. prea multi bani prea mers cu sacul la el. alegeti antrenori cu vechime corecti care au antrenat si s-au chinuit pentru a putea construi o echipa nu din astia cu bani de la investori usor de luat ca lucescu , dan petrescu , olaroiu si altii. nu. ginditi-va bine avem antrenori care pot conduce echipa nationala pe bani mai putini si onesti nu ca astia care se dau de ceasul mortii. nu cred ca va accepta pentru ca s-ar face de ris la momentul adevarului. nu are scoala de comunicare la fel ca hagi si isi pierde cumpatul plus needucat.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close