FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1 / Mihai Stoichiță, nemulțumit de doi „tricolori” din naționala lui Rădoi: „Așteptam mai mult de la ei”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 21:46

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1 / Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, a vorbit despre eșecul naționalei de tineret în Aalborg cu Danemarca U21 și spune că a fost nemulțumit de evoluțiile lui Denis Drăguș și Adrian Petre.

„Mirel va avea timp până la meciul următor să pună totul la punct. În prima repriză am revenit după primele 25 de minute. Am fost mult mai agresivi. În repriza a doua am fost egali la început, dar danezii au profitat de acea greșeală individuală. După aceea am revenit iar în joc, asta înseamnă că e bine. Am ratat și un 11 metri.  

Mirel a riscat foarte mult cu construcția începută de la fundașii centrali, dar trebuie să încercăm să jucăm și noi cu mai multă agresivitate când avem mingea. În seara asta așteptam mai mult de la Drăguș, de la Adrian Petre. În zona de atac avem jucători foarte buni. Cei doi sunt foarte buni”, a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

Stoichiță a lăudat însă prestația lui Tudor Băluță: „Băluță a jucat foarte bine în centrul terenului, a schimbat direcția de joc permanent. A avut o evoluție sigură și consistentă. E primul meci, nu e o tragedie. Se poate repara. Eu am mare încredere în copiii ăștia. Trebuie să ținem cont că au jucat cu o echipă foarte bună. Eu cred că Danemarca e mai bună decât Ucraina. Are jucători care joacă prin Anglia, prin Germania. Am intrat acum în vestiar să le strâng mâna și i-am văzut foarte dezamăgiți. Capul sus!”.

Danemarca U21 - România U21 2-1

  • Au marcat: Skov Olsen 3', '56 / Fl. Coman '80

Clasament Grupa 8

Vezi și:

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1 // FOTO Eșec dramatic în Danemarca! Florinel Coman ratează un penalty în prelungiri, iar România U21 pierde primul meci din campania pentru Euro 2021

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
adicn
adicn  •  12 Septembrie 2019, 10:45

Incredibil câți proști ajung să critice, doar pentru că au acces la net! N-ar deranja pe nimeni critica, dac-ar fi argumentată...

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  10 Septembrie 2019, 23:33

Bai Radoi , in primul rand ar trebuii sa fii nemultumit de tine , trebuia sa stii ca pasarelul este labil psihic , doar vine de la fcsb si stii si tu ce se intampla acolo. Nu trebuia sa accepti sa execute el 11m. Uite asa voi 2 ati mancat un punct.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Septembrie 2019, 23:29

La Mihai Stoichita se strange spaga luata ptr convocari adunata de finul sau Boiangiu . De la echipa mare merge el personal prin toate tarile sa stranga spaga si mai face si chiolhanuri. De Turcia e satul daia na mai ajuns Sapunaru.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează