FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dănuț Lupu e pesimist: „Problema e la cei care vin din urmă” » Olaru, „luat la ochi”

România/ foto: Alexandra Fechete
România/ foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 11:30 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 13:04

Dănuț Lupu (55 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, este pesimist în legătură cu viitorul echipei naționale și consideră că jucătorii tineri sunt slabi.

  • Următorul meci al României va fi marți, de la ora 21:45, în Bosnia. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Zenica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

România a pierdut cu Muntenegru, scor 0-2, în primul meci din Liga Națiunilor. Pentru „tricolori” urmează un nou meci în deplasare, cu Bosnia-Herțegovina.

Dănuț Lupu, pesimist în privinața viitorului echipei naționale

Lupu a vorbit și despre retragerea lui Maxim și Chiricheș de la echipa națională și spune că cei doi nu ar fi o pierdere pentru România. Fostul internațional consideră că marea problemă o reprezintă jucătorii tineri și l-a scos în evidență pe Olaru, care a fost schimbat la pauză în meciul cu Muntenegru.

„Nu cred că ar trebui să vorbesc de cei care vor să se retragă. E normal să se retragă. Problema e că pe cei care vin din urmă vrem 10 milioane, dar joacă cu Chindia. A dat de unii mai buni, iar Olaru nici nu a atins-o. Trebuie să îi lăudăm mai puțin”, a spus Lupu, la Pro Arena.

Lupu a continuat și consideră că echipele din Liga 1 unt vinovate pentru eșecurile naționalei României, nu selecționerul și Federația Română de Fotbal: „Vinovate sunt cluburile, antrenorii, apoi selecționerul și FRF. CFR ia campionatul de 5 ani cu străini. Cu românii ce faci? Generația noastră avea jucători din primăvara europeană, acum nu trecem de un tur preliminar”.

Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Bosnia 

Niță - Manea, Chiricheș, Burcă, Camora - Cicâldău, M. Marin, R. Marin - Sorescu (Hanca), Alibec, Oct. Popescu

Edward Iordănescu: „Trebuie să producem mai mult fotbal” + „N-avem timp să băgăm capul în pământ”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Chiricheș, Niță și Răzvan Marin, puncte fixe. În rest, OUT! » Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Bosnia

Îi propune lui Iordănescu ce n-au făcut Rădoi, Contra și Daum: „Nu vom putea niciodată să jucăm așa, doar 3-4 echipe din lume sunt în stare!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  07 Iunie 2022, 17:38

Ai dreptate Dănuț. Gigi l-a terminat fotbalistic pe Olaru, promovându-l la Națională. În seara asta îl va termina și pe Octavian Popescu.

invinctus
invinctus  •  06 Iunie 2022, 17:07

Cei mai slabi jucatori sint cei de la fc fcsb sa srl stana berceni ..... cand nu mai joaca cu clinceni cu botosani nu pot sa stea in ghete ..... " marele " tanase si cu olaru sunt 2 balerini umflati de presa !!!!!

magic4ever
magic4ever  •  06 Iunie 2022, 16:44

Olaru este o gluma de fotbalist,nu misca nimic la echipa nationala...Chiriches si Popescu nu au ce cauta in primul 11!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează