FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum a făcut analiza jucătorilor români din Antalya + Cum vede transferul lui Popa în Anglia

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 18:41

Selecționerul Christoph Daum se află în Antalya de câteva zile unde urmărește jucătorii mai multor echipe de fotbal din România printre care Steaua și Poli Iași, dar și alți fotbaliști români de la echipe străine.

"Keșeru a jucat foarte bine. Nu cred că a fost ofsaid la golul lui. Moți e un foarte bun organizator. Mă bucur pentru ei. Steaua are condiții bune de antrenament, muncește bine. Se caută automatisme. Sunt feircit și pentru Pintilii că a jucat mult și bine. L-am văzut pe Alibec periculos în atac. Mai sunt și alți jucători buni", a declarat Daum.

Antrenorul neamț a vorbit și despre transferul lui Adi Popa în Championship la Reading, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

"Popa la Reading? E fantastic că a făcut acest pas. Este foarte bun cu mingea la picior și Championship e o ligă foarte tare. E o situație bune și pentru Steaua și pentru jucător. Sunt sigur că Steaua va pune ceva bun în locul lui. În Anglia va cunoaște o și mai bună disciplină tactică. Îl va ajuta mult în carieră", a adăugat Daum.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează