FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Adi Popa s-a înțeles cu noua echipă » Mâine semnează + Mesaj emoționant al jucătorului

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 17:16

Adi Popa a ajuns la un acord cu englezii de la Reading, formația din Championship cu șanse mari de promovare în Premier League.

Mijlocașul de 28 de ani a fost cumpărat de englezi în schimbul a 600.000 de euro, sumă acceptată și de Gigi Becali.

Fotbalistul urmează să plece mâine de dimineață din cantonamentul Stelei din Antalya alături de impresarul Anamaria Prodan cu destinația Anglia, unde va semna noul contract.

prima reacție a lui adi popa

"A venit şi ziua asta. Din 2012 am simţit că mi-am împlinit visul pe care îl aveam de când eram copil. Să joc în tricoul roş-albastru, pentru echipa mea de suflet, FC Steaua Bucureşti.

Am dat totul pentru voi şi pentru cele două culori de fiecare dată când am intrat în teren şi nu voi uită niciun moment petrecut la acest club.

Dar astăzi, a venit ziua în care vă anunţ că voi pleca. Mâine, voi semna cu Reading Football Club pentru care voi juca în următorii ani. Sufletul meu va rămâne alături de toată suflarea roş-abastra şi îmi doresc că foştii mei colegi să-mi păstreze o medalie de campion la sfârşitul sezonului.

De asemenea, îmi doresc să se rezolve această situaţie în care se află clubul acum, iar suporterii să se întoarcă alături de echipa, să fie o familie aşa cum am fost mereu, şi la bine, şi la greu. Poate voi mai avea ocazia în viitor să îmbrac tricoul roş-albastru şi să revin acasă.

Vă mulţumesc pentru toate momentele frumoase, pentru fiecare încurajare, pentru aplauzele voastre şi chiar pentru momentele când, poate, m-aţi înjurat, pentru că m-aţi ambiţionat şi m-aţi împins de la spate să merg mai departe" Adi Popa pe Facebook

3 ani și jumătate
e perioada pe care va semna Adi Popa

Adi Popa a ajuns la Steaua în sezonul 2012-2013 de la Concordia Chiajna. Până atunci mai jucase pentru Gloria Buzău. Reading e pe locul 4 în Championship, cu 49 de puncte și are șanse mari la promovare.

Adrian Popa este un mijlocaş lateral născut pe 24 iulie 1988 la Bucureşti, care a evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Buftea, Gloria Buzău, Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna, cu ultima reuşind să evite retrogradarea din Liga I sub comandă actualului antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf. De asemenea, în perioada 2008-2010 a făcut parte din lotul Politehnicii Timişoara, echipa care l-a împrumutat în primul sezon la CS Buftea şi la Gloria Buzău.

În tricoul Stelei a obţinut trei titluri de campion, o Cupa a României, două Cupe ale Ligii şi Super Cupa României, evoluând, până în prezent, în 210 de partide în toate competiţiile şi marcând 24 de goluri. De asemenea, este un jucător important al echipei naţionale, cu 21 jocuri şi 3 goluri, evoluând pentru "tricolori" la EURO 2016.

1.800.000 €e cota de transfer a lui Adi Popa, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
andrei.f
andrei.f  •  28 Ianuarie 2017, 13:01

Felicitări şi mult succes !

819602521427859
Stancu Florin  •  28 Ianuarie 2017, 07:06

Din păcate popică, visul tău (de cand erai embrion), de a juca la steaua, a fost unul umed.

bogdany8
bogdany8  •  28 Ianuarie 2017, 04:55

Acuma ca au ramas fara motoreta pe aripi, o sa-si cumpere o trotineta fcsb ??

Vezi toate comentariile (53)
Comentează