FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum, cu ochii pe Vlad Dragomir pentru naționala mare: "Mereu îl urmărim" » Alte nume care pot apărea printre ”tricolori”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 20:23

După evoluțiile pe care le-a avut la echipele de tineret ale lui Arsenal, Vlad Dragomir a intrat în atenția selecționerului Christoph Daum, care spune că e cu ochii pe tânărul de 17 ani.

Pe lângă mijlocașul lui Arsenal, Daum spune că are oameni care-i urmăresc pe Marco Dulca (17 ani / Swansea) și Florin Gardoș (28 ani / Southampton).

"Sigur că îl vom urmări şi va avea şansa sa (n.r. Vlad Dragomir). Avem scouteri în Anglia, îl urmăresc pe Gardoş, pe fiul lui Dulca, aşa lucrez. Mereu avem oameni la meciurile echipelor de tineret", a spus Christoph Daum la TV Digi Sport.

"Sigur că ar fi o surpriză să ajung la naționala mare, având în vedere că am vârsta pe care o am, dar ar fi un pas foarte important, atât pentru mine, cât și pentru națională să aibă un junior în echipă"
Vlad Dragomir

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
potera
potera  •  04 Noiembrie 2016, 22:14
Postat de antalmihai pe 04 Noiembrie 2016, 20:59

sorry, nu e de acord nenea hagi-aranjorul-ciobanul-*** la ***. daca erai la ei erai cel mai bun... asa.... e naspa.de... ala a facut puscarie la academie... adica i sa rupt de mititica...interesele s mari.mai ales ale celui de mai sus, cel mai fals patron adica hagilutu, oieru!

"s-a rupt" e corect, cum mai este corect sa scrii aici doar daca ai luat cel putin bacul.

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2016, 21:59
Postat de khal_37 pe 04 Noiembrie 2016, 21:48

Rusescu a dat gol lui Villiareal...andrei ivan si rotariu echipei primariei din chiajna.

La meciul cu Steaua ,Rusescu al tau a fost rezerva. Poate daca mai da un gol (vezi cazul Keseru-si el fost stelit se pare) ,poate il * vede* Daum. Fie vorba intre noi ,fostii *stelisti* joaca mai bine decat actualii.

khal_37
khal_37  •  04 Noiembrie 2016, 21:48

Rusescu a dat gol lui Villiareal...andrei ivan si rotariu echipei primariei din chiajna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează