SPORTURI  »  ALTELE  »  CE ÎNOT

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ITALIA David Popovici, asaltat de fani la Roma » Propunere amuzantă pentru „Skinny legend”

FOTO: Raed Krishan +13   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 16 august 2022 14:21 / Actualizat marti, 16 august 2022 15:02

David Popovici, campion european la 100 de metri liber și 200 de metri liber, a fost asaltat de fanii înotului, el fiind prezent pentru o jumătate de oră la Arena Shop din cadrul complexului Foro Italico pentru a le oferi autografe celor care l-au urmărit înotând la Roma

  • Jurnaliștii Gazetei, Roxana Fleșeru și Raed Krishan, se află la Roma și transmit cele mai importante știri de la Campionatele Europene
  • David Popovici va reveni în bazin miercuri, de la ora 10:27, pentru seriile probei de 400 de metri liber.

E 10:30 la Roma, soarele arde, umezeală te face să te simți ca într-o saună. Cu toate acestea, la magazinul Arena e coadă. Printre ventilatoare cu apă, oamenii stau pe câțiva metri. Italieni, germani, englezi, toți îl așteaptă pe David Popvoci la o sesiune de autografe. Unii s-au așezat pe jos, alții caută umbra.

VIDEO David Popovici, sesiune de autografe după medaliile de aur de la Europenele de înot

„E minunat, e un model pentru cei mici. Suntem din Florența, Am stat o oră în soare, dar merită pentru un autograf de la David", spune Fulvia, mama unei fetițe care practică procedeul bras și care zâmbește larg când aude numele românului.

La 11:30, David își face apariția îmbrăcat în negru, cu ochelari de soare. E după antrenamentul de dimineață și e pregătit de întâlnirea cu fanii. 

Primește aplauze când cei așezați la coadă îl zăresc. Se așază la masă și începe să semneze cu markerul fotografii cu el din bazin. Cei mai mulți vor și o poză. Pleacă fericiți că pot pune o mână pe „Skinny legend", așa cum s-a autointitulat David după ce doborât recordul mondial de la 100 metri liber.

Propunerea amuzantă pentru David Popovici

Undeva mai spre finalul cozii, e cineva cu un tricou special pentru David. „Popovici, marry me. Please!". O cheamă Giorgia și are 14 ani. 

„Vreau să-mi arăt aprecierea pentru înotătorul meu preferat. Mi s-a părut o idee faină să fac acest tricou pe care să scriu dacă vrea să se căsătorească", spune fata care stă la coadă cu mama sa. „Și dacă o să-ți răspundă da, ce faci?", o întreabă amuzată mama sa.  „Păi, atunci ne căsătorim", spune înroșindu-se adolescenta.

David Popovici, asaltat de fani la Roma // FOTO: Raed Krishan
David Popovici, asaltat de fani la Roma // FOTO: Raed Krishan
David Popovici, asaltat de fani la Roma // FOTO: Raed Krishan
David Popovici, asaltat de fani la Roma // FOTO: Raed Krishan
David Popovici, asaltat de fani la Roma // FOTO: Raed Krishan
+9 FOTO

 Într-o notă mai serioasă, Giorgia l-a remarcat pe David uitând-se la înot și observând care are un talent imens, iar ochiul ei e format pentru că și ea practică înotul, procedeul bras. 

Italianca era cât pe ce să rateze autograful de la David pentru că deja depășise timpul pe care românul trebuia să-l petreacă la magazinul Arena. Cu toate acestea, el a mai stat zece minute în plus și la final i-a semnat micuței pe tricou. Bucuria i se vedea pe față, iar David i-a zâmbit. 

În cealaltă parte a magazinului, alte două adolescente țopăiau de fericire pentru că dublu medaliat mondial și european le-a acordat câteva secunde și le-a semnat și lor pe un tricou alb, de data această fără vreun mesaj special. 

După ce s-a ridicat de la masă, unde a semnat sute de fotografii, David a mai făcut câteva poze cu fanii mai mici, apoi s-a retras alături de echipa și de părinții săi. După-amiază va reveni la Foro Italico, iar mâine de la ora 9:27 (10:27, ora României) va înota în prima serie de la 400 metri liber. 

Dar până atunci a făcut fericiți câteva zeci de oameni care au plecat zâmbind de lângă cel mai rapid înotător din lume.

Citește și: 

Marele Phelps și antrenorul lui l-au analizat pe David Popovici: „Chiar îi spuneam asta lui Michael la cină”

Cartea care-l inspiră pe David Popovici să doboare record după record: „Am citit-o de două ori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 August 2022, 18:03

TRicoul respectiv va valora o avere peste cativa ani ! Poate il si vedem scos pe la amanetele din USA ...la SHOW-urile TV...unde vor veni si expertii cu semnaturile .....:)))) !

Amsterdam
Amsterdam  •  16 August 2022, 16:24

Ce frumos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează