FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA 0-1

De ce a jucat Mutu doar 15 minute » ”Briliantul” a apărut cu un look mai rotofei decît oricînd pe Şukru Saracioglu

12 octombrie 2012. Pe Șukru Saracioglu, vineri seara, Adrian a apărut cu un +1   FOTO
12 octombrie 2012. Pe Șukru Saracioglu, vineri seara, Adrian a apărut cu un "colăcel" pe sub tricou și mai rotund la față.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 21:07

Adrian a fost dezamăgit că nu a jucat nici măcar jumătate de ceas, cum i se promisese. El nu se împacă deloc cu actualul statut de la echipa naţională.

"Am luat vreo două kilograme şi jumătate în plus în perioada de pauză. Mă aşteptam ca, după atîta inactivitate, să pun mai mult pe mine". Erau cuvintele pe care Mutu le rostea în urmă cu o lună şi jumătate, cînd semna cu Ajaccio.

La Istanbul, i-a fost greu să fie rezervă, la 33 de ani şi jumătate! Dar imaginea "Briliantului", mai rotofei la obraji, cu o mică guşă şi cu "colăcel" vizibil pe sub tricou, în dreptul şoldurilor, l-a ferit, practic, pe Piţurcă să mai explice de ce n-a început cu Mutu pe Şukru Saracioglu. Ultima dată cînd jucase pentru "naţională", pe 29 februarie, în "amicalul" cu Uruguay (1-1) de la Bucureşti, Adrian arăta mult mai simplu, schimbarea de look după opt luni fiind însă evidentă vineri seara!

Mai multe imagini cu Mutu în meciul cu Turcia!

A "fiert" pe bancă
Şi două faze din timpul meciului legate de nerăbdarea lui Mutu de a intra pe gazon. În minutul 74, a venit de la încălzire, a trecut prin spatele selecţionerului şi şi-a luat o sticlă de apă. Secundul Neagoe s-a uitat la el întrebător, neaşteptîndu-se să-l vadă în acea zonă, iar Adrian a plecat din nou la încălzire.

În minutul 78, Piţi i-a făcut semn preparatorului fizic să trimită un jucător de la încălzire spre a intra pe gazon. Antrenorul îl avea în minte pe Chipciu. Dar "Briliantul" a crezut că el e cel indicat şi-a dat să vină la bancă pentru a fi introdus pe teren. Însă tehnicianul i-a făcut semn că nu el e a doua schimbare, ci jucătorul Stelei! Peste alte 3 minute, Mutu a fost introdus pe teren, însă faptul că a fost doar a 3-a schimbare l-a afectat pe Adrian.

Şedinţă cu Piţi
La final, Mutu a avut o discuţie particulară cu selecţionerul, cei doi mergînd împreună pînă la zona mixtă. Adrian va intra în calculele pentru titularizare cu Olanda, cel puţin aşa a primit semnale, însă nu va avea un statut de privilegiat, tocmai pentru faptul că nu a jucat prea multe meciuri la Ajaccio, unde a bifat 189 de minute în 3 meciuri. Totuşi, "Briliantul" ar putea fi favorizat de experienţa pe care o are în partidele cu miză mare.

"În plan, era să joc 30 de minute la Istanbul, dar aşa a fost să fie. De-abia am intrat în ritm, iar la nivel înalt nu e uşor. A fost bine şi 15 minute, era să dau şi gol!" (Adrian Mutu, atacant România)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
rudel.obreja
rudel.obreja  •  14 Octombrie 2012, 20:01

handicapati mai sunteti. muritorii de foame si fumatorii il vad ca si cum ar fi f gras.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Octombrie 2012, 17:42
Postat de flo_ax pe 14 Octombrie 2012, 03:06

Mai usurel cu photoshopul. Cu berile lui Chipciu ati avut ceva haz, dar aici e putin tras de par. Poate pacaliti pe cei care nu stiu ce-i ala efect de "bulge"

Linia rosie de pe marginea tricoului.....este cel putin suspecta in cazul "colaceilor" lui Mutu. Poate ne explica jurnalistii cum naiba de se ingusteaza tocmai acolo? :)) Sau asa e tricoul?

cordos_eu
cordos_eu  •  14 Octombrie 2012, 15:06

cand eu v-am spus ca e gras, ce ati spus? ca mi se pare. uite ca in echipamentul asta se vede mai bine. Mutule, esti fotbalist sau ce naiba? ca nu meriti nici 10 mii pe luna salariu!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează