FOTBAL  »  NATIONALA  »  ZIUA NAȚIONALĂ

Declarații ciudate ale lui Bogdan Stelea: "Nici acum nu știu imnul. Chestia asta cu «Deșteaptă-te, române!» mă bulversează! Zici că suntem bătuți în cap"

Bogdan Stelea, la una dintre selecțiile de la prima reprezentativă // Sursă FOTO: Arhivă GSP
Bogdan Stelea, la una dintre selecțiile de la prima reprezentativă // Sursă FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 16:11

Chiar la ceas de Centenar, în Ziua Națională a României, fostul portar Bogdan Stelea a oferit o declarație surprinzătoare, mărturisind că nu știe versurile imnului național al României.

"Nu l-am învăţat. Nu îl ştiu nici acum, nu ştiu cuvintele. Nu l-am învăţat şi nici nu îl învăţ pentru că nu îmi plac cuvintele.

Chestia asta cu «Deşteaptă-te, române!» mă bulversează. E ca şi cum tot timpul am fi bătuţi în cap şi am dormi pe noi", a declarat cel poreclit "Arnold", conform TV Telekom Sport.

Fostul goalkeeper, acum în vârstă de 50 de ani, și-a mai "îndulcit" apoi declarația, mărturisind că e atras de muzicalitatea imnului.

"Mă mişcă pentru că ştiu ce înseamnă a reprezenta ţara şi linia melodică îmi place, dar cuvintele în sine şi, în special, refrenul nu mă mişcă sub nicio formă", a mai spus Stelea.

"Stelică" a bifat 91 de selecții în prima reprezentativă, trecându-și în CV de-a lungul carierei echipe precum Dinamo, Mallorca, Standard Liege, Rapid, Samsunspor sau Salamanca.

Vezi și: George Ogăraru a luat o decizie radicală » A plecat din Olanda și s-a stabilit într-un oraș de provincie din țară: "Pentru noi, acasă nu poate fi altundeva decât în România"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  02 Decembrie 2018, 09:25

Bine că nu îi place, altfel îl puneau ziariștii să îl și cânte iar asta ar fi fost chiar de nesuportat. Care e refrenul, stie cineva? (in afară de Habarnold Bestelică, bineînțeles)

marius.bxl
marius.bxl  •  02 Decembrie 2018, 01:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  01 Decembrie 2018, 18:35

"...declaratii ciudate..."? "ciudate"? dece? Ca nu-i plac versurile, explicand si motivul? Pentru "delict de opinie"? Daca ar fi ceva "ciudat" ar fi "ciudata" categorisire drept "cidata", cu sens, evident, peiorativ! Asa dar, cand o sa ne (si) desteptam, o sa renuntam la "apelul la desteptare"? Cand asta? La alegeri, sau la..."Sfant'asteapta"? Asta da, mare "ciudatenie"! Au ba?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează