GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

George Ogăraru a luat o decizie radicală » A plecat din Olanda și s-a stabilit într-un oraș de provincie din țară: "Pentru noi, acasă nu poate fi altundeva decât în România"

Ogăraru, alături de soția Andreea și cei cinci copii / FOTO: Libertatea
Ogăraru, alături de soția Andreea și cei cinci copii / FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 09:35

După ani la rând petrecuți în Olanda, George Ogăraru, 38 de ani, a decis în vara acestui an să se stabilească în România, mai exact la Iași.

Fostul fundaș al lui Ajax Amsterdam și al Stelei a acordat un amplu interviu pentru Libertatea în care și-a motivat decizia de a reveni în țară alături de soția sa Andreea.

"Aveam amândoi această dorință de ceva vreme, însă doar vara trecută am avut curajul de a lua hotărârea cu adevărat. Olanda este țara în care eu și Andreea am cunoscut ce înseamnă cu adevărat profesionalismul, organizarea, civilizația și cum să obții performanțe printr-o muncă bazată pe cunoștințe și corectitudine, însă pentru noi acasă nu poate fi altundeva decât în România

Nu vom rupe niciodată legătura cu Olanda, în primul rând pentru că avem doi copilași născuți la Amsterdam, apoi avem o casă plină de amintiri acolo și, nu în ultimul rând, pentru că Andreea este account executive Johan Cruijff Arena, iar eu sunt în continuare ambasador și senior consultant pentru Ajax Coaching Academy", a mărturisit Ogăraru. 

Originar din București, fostul internațional s-a declarat profund impresionat de atmosfera din capitala Moldovei, locul unde s-a stabilit alături de soție și cei cinci copii. 

"Iașiul este un oraș plin de istorie și cultură, plin de case memoriale și universități. Palatul Culturii este pur și simplu fascinant, iar Mitropolia și mânăstirile sunt mai mereu pline de credincioși", a mai spus Ogăraru. 

Interviul integral cu George Ogăraru poate fi citit AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
104723970458437
Cuzic Marius  •  02 Decembrie 2018, 05:22

A se citi"citetz" da, cu tz si tot mi as da like. :)

104723970458437
Cuzic Marius  •  02 Decembrie 2018, 05:14

Si doamne doamne zice : " sa NU iti faci chip cioplit" cum sa te rogi la un fost om..?? A zis iisus rugati.va la domnisoara parascheva cumva ?! In biblie ? Vine trump dupa 2000 de ani au zice fake news dar noi nu vedem pentru ca suntem coreeni. Telefonul chiar nu imi permite sa scriu corect(pe windows) nu corectez ca pird ce am zis . Succes tuturos sa fiu simpatic. Da.si virgula in afara de ce am scris sunt un pic hate dar am fost calit sa fiu asa de toti "eroii" neamului,aproapele. Se urca incaltat pe tine sa te distruga.. El crezand ca arata cat de tare e dar calca pe un OM. Doar sa arate nimic. Ce oameni.. A da.,noi sintem Romani... Nu ai cum sa ai incredere in romani ca te tepuiesc p'afara si te vorbesc de rau in tara(sa para mai sus, fara manele s sau cocalareala) soo sickk.2018

104723970458437
Cuzic Marius  •  02 Decembrie 2018, 04:42

Mister, bine ai venit intr un oras supra evaluat. O sa pleci curand iti promit. O sa cada ortodoxia asta plinA de ritualuri , oamenii nu pot fi sfinti.. Si cum poate un OM sa"sfinteaaca" ceva .e un cult bolnav. Treziti.va.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close