FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Declarațiile lui Denis Alibec l-au lăsat rece pe Ciprian Marica: „Dacă rămâi cu fruntea sus după un egal cu Irlanda de Nord...”

Denis Alibec, într-un duel cu Jonny Evans +14   FOTO
Denis Alibec, într-un duel cu Jonny Evans

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 07:16 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 07:32

La finalul partidei dintre Irlanda de Nord și România, scor 1-1, Denis Alibec (29 de ani) a declarat că „tricolorii” încheie anul cu fruntea sus. Declarația nu i-a picat bine fostului atacant Ciprian Marica (35).

Alibec s-a declarat dezamăgit că reprezentativa României nu a obținut toate cele 3 puncte, însă a spus că „tricolorii” încheie grupa cu fruntea sus.

Ciprian Marica: „N-ar trebui să ne mulțumească un egal cu Irlanda de Nord”

Afirmația atacantului de la Kayserispor a fost taxată rapid de Ciprian Marica, prezent în studioul Pro TV:

„Astăzi România nu joacă ce ne dorim și ce vrem să vedem. N-ar trebui să ne mulțumească egalul cu Irlanda de Nord. La fel și Alibec, care spune că încheie cu fruntea sus. Dacă rămâi cu fruntea sus după un egal cu Irlanda de Nord...”, a fost reacția lui Marica.

La flash-interviu, Alibec declarase că „Am încheiat grupa cu fruntea sus, chiar dacă suntem dezamăgiți că n-am reușit să câștigăm”.

Chiar dacă nu am câștigat, am obținut e un punct important. Suntem mulțumiți. Ne bucurăm că am intrat în urna a doua și sperăm să avem o grupă favorabilă. Trebuie să avem încredere în noi, trebuie să continuăm așa, să nu renunțăm până în ultima clipă și să mergem să luam cele tre puncte la fiecare meci - Denis Alibec

Egalul obținut la Belfast i-a permis României să depășească Rusia în clasamentul UEFA și să prindă ultimul loc care asigură accederea în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

+10 FOTO

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după egalul cu Irlanda de Nord

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România:

Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

Vocile Gazetei » Irlanda de Nord - România, comentat de Ioaniţoaia, Geambaşu şi Udrea: „Un 1-1 inestetic ne face mai frumoși decât un 0-1 «spectaculos»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  19 Noiembrie 2020, 10:45

Meciuri slabe, mediocre facute de echipa Romaniei in acest an. Doar o repriza a fost buna in toata campania asta. Iar Alibec, aseara, a fost cel mai slab jucator de pe teren! Greoi, previzibil.... parca era de pe vremea cat a jucat la Steaua!

tororosso
tororosso  •  19 Noiembrie 2020, 10:31

Ali-Bec de 100w a fost virusat de un alt mare jucător(Hagi Jr.) la capitolul in care lauda este oxigen . Și Jr. a scos perla cum că a scris istorie in fotbal (el magnificul) dar din păcate atât AliBaba cât și Hagi Tudose sunt doar doi eroi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

200330753699692
Ioska Cotoz  •  19 Noiembrie 2020, 09:34

degeaba suntem in urna 2 ca tot nu suntem instare sa batem aproape pe nimeni de la noi in jos.echipele evolueaza i sensul pozitiv numa noi cu Burleanu stagnam sau mai rau ne scufundam am ajuns sa ne bucuram de necazul altora cea ce nu este bine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează