FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Delegația României, testată pentru COVID-19 după revenirea la București » Ce urmează pentru „tricolori” în cursul zilei de astăzi

„Tricolorii” au fost supuși testelor COVID-19 // foto: frf.ro
„Tricolorii” au fost supuși testelor COVID-19 // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 08:48 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 08:48

Delegația echipei naționale a României a revenit la București după un zbor de aproximativ trei ore de la Oslo, capitala Norvegiei.

  • România - Austria, al patrulea meci din grupa din Liga Națiunilor, va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV;

„Tricolorii” au revenit în cantonamentul de la Mogoșoaia, unde vor pregăti meciul cu Austria de miercuri, iar în cursul serii trecute au efectuat testarea COVID-19 oficială, impusă de UEFA înainte de meciurile din Liga Națiunilor, informează frf.ro.

România caută să spele rușinea cu Norvegia

Până la meciul cu Austria, care va avea loc miercuri de la ora 21:45, jucătorii și stafful „naționalei” au mai multe acțiuni programate. Astăzi, de la ora 11:00, selecționerul Mirel Rădoi și Răzvan Marin vor susține o conferință de presă, iar în a doua parte a zilei, începând de la ora 18:30, va avea loc antrenamentul oficial al echipei, la centrul de la Mogoșoaia.

În ultimul meci, România a suferit o înfrângere drastică, 0-4 în Norvegia. 

Clasamentul României din grupa de Liga Națiunilor:

Delegația României, testată pentru COVID-19 după revenirea la București » Ce urmează pentru „tricolori” în cursul zilei de astăzi

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre România - Austria:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gabi Tamaș, mesaj fără milă pentru jucătorii umiliți de Norvegia: „Să nu mai îmbrăcați tricoul României! Vă convine ce arătați?”

Iordănescu îl critică pe Rădoi și îi desfințează pe jucători: „Mirele, naționala nu e a ta, nici a FRF-ului! Nu mai acoperi bărbăția jucătorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează