FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Demisionează Mirel Rădoi de la echipa națională? Nicolae Dică, dezvăluiri din culise, azi, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 11:07 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 11:23

Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naționale, colaboratorul selecționerului Mirel Rădoi, fostul jucător și antrenor al celor de la FCSB, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. 

O discuție de o oră despre problemele de la prima reprezentativă, totul despre meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord, dezvăluiri din cantonamentul echipei naționale, plus multe alte subiecte.

Unde poți urmări show-ul din această seară, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Cosmin Contra: „L-aș păstra pe Mirel Rădoi la echipa națională! Eu unul nu mai accept postul de selecţioner!”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ion Țiriac, noi declarații bombă despre vaccinul rusesc: „Toți «ha, ha, ha», «hi, hi, hi»! Dar dacă rămânem fără «papa»?”

Definiția nepotismului în arbitrajul românesc: Andrei Chivulete » Cum a făcut praf meciul Chindia - FCSB și modul scandalos în care e privilegiat la delegări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează