FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Dennis Man, cerut cu insistență la echipa națională: „Pentru Liga 1, este ca Mbappe pentru campionatul Franței. Trimite-l pe Ianis la tineret!”

Dennis Man, FCSB
Dennis Man, FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 11:56 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 12:00

Marcel Pușcaș (60 de ani) spune că Dennis Man (22), vedeta celor de la FCSB, nu ar trebui să lipsească de la echipa națională de seniori ai României.

Deși se află în cea mai bună formă a carierei, cu 9 goluri în 8 meciuri în acest început de sezon, Man nu a fost convocat la echipa națională a României pentru meciurile din această lună, cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) și Austria (0-1). În schimb, a făcut parte din lotul echipei de tineret pentru meciurile din preliminariile EURO 2021, cu Ucraina (0-1) și Malta (4-1).

Marcel Pușcaș dezaprobă această strategie și spune că Man nu ar trebui să lipsească din lotul primei reprezentative.

Marcel Pușcaș: „Man are o viteză în plus față de Deac”

„Acest copil trebuie să suporte comparațiile unor deștepți din fotbal. Dennis Man trebuie să facă parte din echipa națională de seniori. Punct. Că joacă sau nu, este partea a doua. Dacă vorbim de reconstrucție, atunci meciurile cu Belarus (amical), Norvegia și Irlanda de Nord, trebuie să îl aibă pe Man titular. Trimite-l pe Ianis la tineret. Sau pe Coman! 

Nu-l trimite doar pe Man și pe ceilalți 5 sau 6 eligibili îi lași la echipa de seniori. Și el vrea la echipa națională de seniori, ăsta e țelul lui. Deac e un fotbalist bun, dar Man are o viteză în plus. Și 12 ani în minus. Man, la ora asta, pentru campionatul intern, este Mbappe pentru campionatul Franței - păstrând proporția. Și nu îl bagi în echipa națională? 

Poate o să pățim cum am pățit cu Ștefan Radu. Să zică «Știți ceva, nu mai vin la echipa națională». Coman și Ianis de ce nu ajută echipa națională de tineret? Să o ajute toți, de ce doar unii? Unii sunt mai eligibili decât alții?”, a declarat Pușcaș la PRO X.

Pe postul pe care evoluează Man (extremă / mijlocaș dreapta), echipa națională a României a jucat în meciurile din octombrie cu Ciprian Deac și Gabi Iancu. 

5 milioane de euroeste cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.com. Este al doilea cel mai valoros fotbalist din Liga 1, după Florinel Coman (5.5 milioane)

VIDEO. Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi, apărat de un fost antrenor de la Dinamo: „Are tot ce trebuie! Jucătorii au fost fricoși”

Problemele care pot bloca revenirea lui Hagi la națională: „Am văzut că Gică se tot autopropune. Vor fi speculații la fiecare meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
10aripa
10aripa  •  21 Octombrie 2020, 09:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Octombrie 2020, 22:16

Toti cei eligibili la tineret trebuie lasati sa joace acolo, pentru ca nationala de tineret inca mai are sanse de calificare. Nationala mare e varza oricum.

cyrus
cyrus  •  20 Octombrie 2020, 17:58

Păcat că cel mai valoros fotbalist din campionat nu are loc la echipa naţională dar sunt aduşi toţi împiedicaţii şi obosiţii cu pile.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează