FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 5-3

Dennis Man, reacție amuzantă înaintea duelului cu Haaland: „Își face freza, e frumos” + ce spune despre plecarea de la FCSB

Întrebat despre întâlnirea cu Erling Braut Haaland, starul Norvegiei și al Borussiei Dortmund, Man a oferit o replică haioasă: „Nu mi-e frică, își face freza, e frumos. Glumesc. E un jucător puternic, joacă într-un campionat puternic, îl apreciez”. +38   FOTO
Întrebat despre întâlnirea cu Erling Braut Haaland, starul Norvegiei și al Borussiei Dortmund, Man a oferit o replică haioasă: „Nu mi-e frică, își face freza, e frumos. Glumesc. E un jucător puternic, joacă într-un campionat puternic, îl apreciez”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 20:36 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 22:27

România a câștigat meciul amical cu Belarus, scor 5-3. Dennis Man (22 de ani) e mulțumit de relația pe care o are cu Mirel Rădoi (39 de ani) și nu se gândește momentan la o plecare de la FCSB. 

  • Cronica partidei România - Belarus, scor 5-3, e AICI!
  • Programul naționalei în luna noiembrie:
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

Dennis Man trece printr-o perioadă prodigioasă. E golgeterul Ligii 1, la egalitate cu Florin Tănase, iar astăzi a evoluat 57 de minute în victoria cu Belarus. Prestația sa a fost apreciată de selecționerul Mirel Rădoi. 

Dennis Man: „Prefer să iau titlul cu FCSB, apoi să plec”

„Nu este o problemă că nu am reușit să marchez, importantă este echipa. Per total a fost un meci bun. Ne bucurăm că am evoluat amândoi (n.r. cu Florin Tănase), sper că am făcut-o bine. Dacă voi fi titular știe doar mister. Eu mă simt bine în dreapta, e poziția mea. Pe mister îl știu de la tineret. E e cam același lucru, poate a venit cu niște chestii în plus, dar nu e mare deosebire. 

Nu mă gândesc la transfer. Nu e un target. Vreau să cresc, evoluțiile să fie tot mai bune, să mă țină Dumnezeu sănătos, apoi mai vedem. Aș prefera să câștig titlul cu echipa mea, apoi să iau o decizie foarte bună”, a declarat Dennis Man la Pro X. 

Dennis Man nu se teme de Haaland

Întrebat despre întâlnirea cu Erling Braut Haaland, starul Norvegiei și al Borussiei Dortmund, Man a oferit o replică haioasă: „Nu mi-e frică, își face freza, e frumos. Glumesc. E un jucător puternic, joacă într-un campionat puternic, îl apreciez”.

Dennis Man, reacție amuzantă înaintea duelului cu Haaland: „Își face freza, e frumos” + ce spune despre plecarea de la FCSB

VIDEO. Ce spune Mirel Rădoi despre o eventuală plecare de la echipa națională

Citește și alte știri despre România - Belarus: 

Decizia surprinzătoare luată de Pro TV pentru amicalul România - Belarus » Și-au pierdut românii interesul pentru naționala lui Rădoi?

Scoși din sărite de prima repriză a meciului România - Belarus: „11 clovni îmbrăcați în roșu. Aia se poate numi defensivă?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  12 Noiembrie 2020, 10:30

Nu exista termen de comparatie intre HAALAND si man. Plus de asta...Cumva spunea de el cand a pronuntat fraza cu pieptanatul?

1745flo
1745flo  •  12 Noiembrie 2020, 08:21
Postat de jenny10 pe 11 Noiembrie 2020, 22:43

Perioadă prodigioasă???Care ?a dat goluri in meciuri aranjate !!!cu mingi primite de la adversar,cadouri"!!!L-adriblat pe Busu sau pensinarul Dilbea!!!Ne credeti prosti ??!!

E reclamă mascată! Iti dai seama ca are si gsp ceva daca iese vanzarea! Iar comparatia cu Håland e penibilă!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  12 Noiembrie 2020, 07:50

Aroganța tipică celor care cred că au lumea la picioare, Un nimeni ridicat în slăvi de prodanca, gesepeu și gigisport.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează