FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Dennis Man și Florin Tănase, criticați pentru prestațiile sub „tricolor”, chiar de către un fost oficial de la FCSB: „Trebuia să arate mai mult”

Florin Tănase, în Irlanda de Nord - România 1-1 // foto: Imago
Florin Tănase, în Irlanda de Nord - România 1-1 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 11:38 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 12:44

Dennis Man (22 de ani) și Florin Tănase (25), cei mai în formă jucători de la FCSB, au fost criticați pentru prestațiile din meciurile echipei naționale din luna noiembrie chiar de către fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam (61).

Man și Tănase, golgheterii Ligii 1, ambii cu câte 9 reușite, au început ambele meciuri ale reprezentativei României din luna noiembrie ca titulari, însă evoluțiile lor au lăsat de dorit. Cei doi nu au ieșit în evidență nici în „amicalul” cu Belarus, scor 5-3, nici în meciul cu Irlanda de Nord (1-1) din Liga Națiunilor. 

Helmut Duckadam: „M-au surprins evoluțiile slabe ale celor doi”

Helmut Duckadam se aștepta ca cei doi să iasă la rampă, lucru care nu s-a întâmplat. Tănase a oferit pasa decisivă la singurul gol al României în Irlanda de Nord, însă aceasta a fost singura reușită a celor doi. 

„Nu m-a surprins convocarea lui Tănase, dar în schimb m-a surprins jocul slab făcut de el și Man. În campionat, Tănase era motorul echipei la FCSB, merita această convocare, dar evoluțiile slabe ale celor doi de la națională m-au surprins. Cu siguranță că ar fi putut fi timorați, dar cu Belarus trebuiau să arate mai mult. A fost meci amical, nu era presiune așa mare”, a spus Duckadam la Pro X.

5este nota primită în Gazeta Sporturilor de Man și Tănase pentru prestațiile lor atât în „amicalul” cu Belarus, cât și în partida oficială cu Irlanda de Nord

VIDEO. Toni Petrea, precaut înainte de partida cu Gaz Metan: „Trebuie să fim atenți!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

„Perlele” de zeci de milioane ale lui Gigi Becali nu impresionează pe toată lumea: „Îi facem zmei, realitatea poate fi alta”

Caută recordul lui Lăcătuș! În ce top poate urca echipa lui Toni Petrea dacă învinge la Mediaș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează