FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Dezbinare la FCSB din cauza alegerilor FRF: "Clubul votează cu Lupescu! Eu am alt preferat"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 20:13

Miercuri, de la ora 11:00, vor avea loc alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați.

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al FCSB, a dezvăluit că echipa roș-albastră va vota cu Ionuț Lupescu, dar el nu este de acord cu această decizie.

"FCSB va vota cu Lupescu, din câte știu eu. Favoritul meu este Marcel Pușcaș, dar mă aliniez la decizia clubului. Eu îl cunosc pe Marcel, atât ca jucător, cât și ca președinte de club. El a fost președintele secției de fotbal de la Steaua și a fost primul care a angajat foști jucători la Centrul de Copii și Juniori. Tot el a invitat și vechile generații la un meci în deplasare, în cupele europene.

A fost și moderator TV,  a lucrat foarte bine la Centrul de Excelență de la Timișoara. Este cel mai calificat. Din păcate, la alegeri intervin mai mulți factori. Am pățit-o și eu la alegeri, când prieteni mi-au zis că nu mă vor vota. Dacă Pușcaș ajunge în turul doi, va câștiga", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: Ironii înainte de alegerile FRF! Unul dintre candidați râde de advesari: "Se pare că vom avea 2 președinți"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
its1134
its1134  •  18 Aprilie 2018, 00:24

Dezbinare... jurnalism de căkat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi2008
adi2008  •  17 Aprilie 2018, 23:44

Daca Mam'mare, Mamitica si Tanti Mita nu au ajuns la un acord comun asupra Dlui Goe, asta nu inseamna ca ar fi vreo dezbinare.

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  17 Aprilie 2018, 22:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează