FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluiri din interiorul FRF: „Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță îl convinseseră pe Cosmin Contra să continue și la baraj!” » Detaliul care l-a făcut să renunțe

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 21:29

Adrian Mihalcea, fost secund la echipa națională, a vorbit despre plecarea lui Cosmin Contra, după ratarea calificării la EURO 2020 din preliminarii.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Mihalcea a spus că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță l-au convins pe Contra să continue la națională și pentru meciurile de la barajul din Liga Națiunilor, pentru EURO 2020, dar acesta a decis să plece ca urmare a atitudinii jucătorilor din meciul cu Spania, 0-5.

„A fost o discuţie după meciul cu Suedia, până în meciul cu Spania, între Cosmin Contra, domnul preşedinte Burleanu şi domnul Stoichiţă, în care ultimii doi şi-au manifestat intenţia de a continua până după meciurile de baraj. Noi, prin comportarea noastră bună sau proastă, am reuşit să mai avem o şansă pentru a ne califica la Campionatul European.

Așteptam de la meciul cu Spania ceva, o reacţie din partea jucătorilor, care nu a venit. Şi atunci, Cosmin a considerat că e mult mai indicat ca noi să plecăm şi să vină un alt selecţioner”, a declarat Adrian Mihalcea la TV Telekom Sport.

Citește și:

UEFA necruțătoare! România, cel puțin un meci fără spectatori » Când se anunță decizia finală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
pma77
pma77  •  10 Decembrie 2019, 07:46

Inseamna ca cei doi specialisti vroiau ca Romania sa nu se califice,cum sa incerci sa convingi un afon care nu are rezultate sa continue,bine ca macar Contra a avut un pic de demnitate si a demisionat ca pe baza lor probabil ca piedeam si la baraj.

soarele.meu
soarele.meu  •  10 Decembrie 2019, 07:23

Sa vedeți ce mare branza o sa faca și Radoi....

bufnila
bufnila  •  10 Decembrie 2019, 05:58

vrajeala - a plecat ca sa explice cum a dominat Spania :)))))))) si a lasat echipa cu sanse la calificare. Poate prosteste ceva prin china sau pe la arabi. Asta cu dica si cu bratu sunt de mare viitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează