FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

VIDEO EXCLUSIV Izolat de Iordănescu și Daum! Cum a ajuns Vătăjelu să se antreneze singur la națională: „Ți-ai tăiat singur craca”

Bogdan Vătăjelu - echipa națională
Bogdan Vătăjelu - echipa națională

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 13:15

Bogdan Vătăjelu (26 de ani) a ratat Campionatul European din 2016 și și-a exprimat acest regret la GSP Live.

 

 

Cu Anghel Iordănescu selecționer al primei reprezentative, Bogdan Vătăjelu nu a prins lotul pentru EURO 2016, deși jucătorul susține că ar fi meritat.

„Nu am fost convocat într-o perioadă în care multă lume mi-a spus că meritam să fiu acolo. A fost perioada aia chiar înainte de Euro 2016. Am un regret că nu am fost la națională. Nu zic la EURO, dar înainte cu câteva luni am avut o perioadă în care sunt sigur 100% că aș fi meritat să fiu la națională”, a spus Bogdan Vătăjelu.

Totuși, Anghel Iordănescu a apelat la serviciile fundașului oltean pentru a-l înlocui pe accidentatul Răzvan Raț, în 2015, dar Vătăjelu rămâne cu regretul.

„Am fost convocat ca soluție de avarie. Eu sunt sigur că aș fi meritat să fiu acolo la câteva selecții înainte de EURO. Principalul meu țel este să mă întorc la echipa națională și să joc acolo”.

Iordănescu: „Ți-ai tăiat craca de sub picioare”

La CSU Craiova, Bogdan Vătăjelu a intrat în conflict cu coechipierul brazilian Madson și a fost suspendat de club pentru următorul meci. În tribunele stadionului din Chiajna, acesta s-a întâlnit cu selecționerul Anghel Iordănescu, care i-a „tăiat-o” rapid.

Mi-a zis că mi-am tăiat singur craca de sub picioare. Nu știu dacă a fost o glumă, pentru că dânsul era mai mult serios. Dar nu a fost nimic atunci cu Madson. Am avut conflicte și cu Ivan, și cu Băluță, dar chestiile astea trec”, a spus Vătăjelu.

Vezi aici povestea conflictelor de la Craiova

 

 

„Mă antrenam singur”

În mandatul lui Christoph Daum (2016-2017), Bogdan Vătăjelu a fost convocat la echipa națională, dar felul în care a fost tratat i-a lăsat un gust amar tânărului fotbalist.

„Daum mi-a spus să lucrez mai mult cu piciorul drept. Am ajuns acolo și la un moment dat mă antrenam singur. Echipa juca 11 contra la 11 și eu făceam exerciții singur. Nu ai cum să zici că te simți bine. Asta a fost gândirea dânsului, gândirea oamenilor de acolo, dar a trecut”, a spus fostul căpitan al Craiovei.

Mai convingător în limba cehă

Fotbalistul român îi transmite lui Cosmin Contra un mesaj în cehă. Acesta a învățat repede limba cehă și a fost apreciat de către cei de acolo pentru efortul său, chiar dacă antrenorii nu s-au bazat pe el și din punct de vedere sportiv.

„Nu e ca spaniola pe care o înveți de la telenovele. La început a fost foarte greu cu limba, dar am învățat-o și oamenii m-au adoptat mult mai repede pentru că am început să le vorbesc limba. Am învățat de la colegi”, a spus Vătăjelu.

„Sunt Bogdan Vătăjelu și vreau la echipa națională”, a spus fotbalistul în limba cehă.

Vezi aici mesajul lui Bogdan Vătăjelu

 

 

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Momente grele pentru Bogdan Vătăjelu în Cehia: „Am început să plâng de nervi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  01 Iunie 2019, 09:23

Altul care se crede fotbalist si cum s-a transferat dincolo de granite a aflat adevarul crud ca alti 90% dintre jucatori ca nu au valoare.

504607829704757
Cornel Bradu  •  30 Mai 2019, 23:06

Cred ca daca s-ar realiza o cercetare caz cu caz a nereusitelor majoritatii exporturilor de fotbalisti din ultimii ani s-ar vedea, nici nu zic descoperi, ca au fost cazuri de slab nivel de pregatire pe toate planurile, fizic, tehnic, tactic, moral, vointa. De ce au succes la nationalele de juniori-tineret tinerii care se pregatesc in strainatate, cu exceptia celor provenitide la Viitorul lui Hagi? Cred ca primul care ar putea sa spuna ceva ar fi Ianis Zicu si transferul lui la Inter, ce au cumparat italienii si ce au gasit. Cred ca s-ar putea stabili ce trebuie facut cu pregatirea tinerilor.

504607829704757
Cornel Bradu  •  30 Mai 2019, 22:50

Mai baiete, pe vremea lui Daum selectioner la Nationala, ai ajuns, deci ai fost selectionat si acolo, in loc de tactica si omogenizare cu ideea de joc a echipei, tu iti imbunatateai jocul cu piciorul drept, la Nationala? Neamtul nu este prost cum au vrut sa-l arate si au reusit destui. Te-a mirosit imediat. Incredibil, asta o faci la copii cel tarziu la juniori. Ai trecut ca gasca prin apa la aceste stadii. Am cunoscut pe fiul unui mare antrenor, Gorgorin, pe care tatal il punea sa joace la perete in bucatarie cu o minge mica din cauciuc, pentru imbunatatirea jocului cu ambele picioare. Asa e, tu n-ai avut un asemenea Tata!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează