INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO EXCLUSIV Momente grele pentru Bogdan Vătăjelu în Cehia: „Am început să plâng de nervi”

FOTO: Sparta Praga // Bogdan Vătăjelu
FOTO: Sparta Praga // Bogdan Vătăjelu

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 11:25

Mijlocașul Bogdan Vătăjelu (26 de ani) a vorbit despre momentele grele petrecute în Cehia. Acesta a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a mărturisit că a plâns atunci când a fost trimis la echipa de tineret a Spartei Praga.

 

 

Fostul fotbalist al Craiovei a fost trimis la echipa a doua, de tineret, a celor de la Sparta Praga și a recunoscut că acela a fost momentul când a plâns de nervi în Cehia.

„Am avut o discuție cu directorul sportiv și cu antrenorul secund și mi-au zis că e mai bine să mă obișnuiesc cu mentalitatea lor, cu fotbalul de acolo, începând să joc la echipa a doua. Mă antrenam cu echipa mare, eram pe bancă, dar nu jucam. După ce am plecat, m-am urcat în mașină și am început să plâng de nervi, pentru că eu mă așteptam ca Sparta să fie o rampă de lansare pentru fotbalul mai mare”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

Românul s-a conformat, dar a rămas cu niște semne de întrebare vizavi de strategia antrenorilor de acolo în ceea ce îl privește.

„Nu am avut ce să fac. Am mers acolo, am jucat. Clar nu ai jucători de aceeași valoare ca la prima echipă, apoi acolo am jucat ba mijlocaș stânga, ba fundaș stânga. M-au plimbat așa pe toate posturile. Și-au dat cu părerea că poate acolo nu pot să joc. Nu poți să îți dai seama de un jucător când joacă cu juniorii, nu zic că nu ar fi de calitate, dar nu poți să compari”, a mai spus Vătăjelu.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Lui îi datorează totul! Bogdan Vătăjelu: „Dacă nu era el, nu cred că eram fotbalist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
robotucigas
robotucigas  •  30 Mai 2019, 21:01

Lasă bani și întoarcere acasă să-ți revi.

pugliesi
pugliesi  •  30 Mai 2019, 17:28

Omule, ești slab pentru fotbalul adevarat. Romania este maximul pentru tine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează