FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. Momentul care putea da peste cap „Generația de Aur”: „Înainte de meciul decisiv, Hagi și Petrescu au fost dați afară din antrenament”

Bucuria „tricolorilor” după calificarea la Mondialul din 94.
Bucuria „tricolorilor” după calificarea la Mondialul din 94.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 13:39

Fostul internațional Zoltan Kadar (53 de ani) a dezvăluit în direct la GSP Live un episod neștiut, de dinaintea CM 1994 din SUA, cu Gică Hagi și Dan Petrescu. 

Kadar a povestit la GSP Live cum au fost dați afară din antrenament Hagi și Petrescu, înaintea partidei decisive cu Țara Galilor. În cele din urmă, cei doi au jucat, iar „tricolorii” s-au impus cu 2-1, sub comanda lui Anghel Iordănescu, și au declanșat hora la mijlocul terenului, calificându-se la Campionatul Mondial. 

VIDEO Kadar povestește cum au fost dați afară de la antrenament Hagi și Petrescu

„Înainte cu trei zile de meciul decisiv din Țara Galilor, în timpul antrenamentului nu știu ce s-a întâmplat, am fost în altă grupă de jucători. Hagi și Dan Petrescu au făcut ceva ce nu i-a convenit lui nea Puiu și i-a trimis la hotel. I-a scos din antrenament cu două sau trei zile înainte de meci, ceva incredibil. Eram la Cardiff, ne pregăteam pentru meciul decisiv. 

Nu mai știu ce s-a întâmplat dar n-au scos niciun cuvânt, asta explică autoritatea lui Anghel Iordănescu din perioada aceea. N-au comentat nimic. A doua zi au vorbit cu el și până la urmă ați văzut ce a ieșit din acel meci. Arată cât de mare era respectul jucătorilor față de antrenor, care astăzi nu știu dacă mai există”. 

10 selecțiiare Kadar la echipa națională a României.

„Înainte de Campionatul Mondial, am fost timp de 2 ani și jumătate la fiecare selecție. La ultima, înainte de plecare, nu am mai fost convocat. A fost o foarte mare dezamăgire. Am sperat că o să prind lotul pentru America ‘94, dar nu a fost să fie. Chiar dacă nu am fost în primii 16 la final, mă simțeam ca o parte a unei misiuni” 
-Zoltan Kadar la GSP Live

Citește și alte știri de la GSP Live:

Un fost internațional și campion cu Dinamo s-a alăturat programului DDB: „Dinamo m-a ajutat foarte mult, așa dau puțin înapoi”

Q&A cu Zoltan Kadar, un fost campion cu Dinamo: „Antrenorul era uluit de cât de rapid sărea Marius Lăcătuș coarda” » Care era „secretul” lui Lăcătuș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează