FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost internațional și campion cu Dinamo s-a alăturat programului DDB: „Dinamo m-a ajutat foarte mult, așa dau puțin înapoi”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 11:26

Ex-dinamovistul Zoltan Kadar (53 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a comentat situația actuală a lui Dinamo. 

Kadar a trăit cea mai prolifică perioadă din cariera de fotbalist la Dinamo, unde a cucerit titlul în 1992. Fostul fotbalist a dezvăluit la GSP Live că recent s-a alăturat programului socios „Doar Dinamo București”. 

„Îmi pare rău pentru Dinamo care are niște suporteri fantastici. Din păcate, nu are o echipă pe măsură. Mai bine să-i fie cuiva ciudă pe tine, decât să-i fie milă. Mie îmi e milă de Dinamo și de suporteri. Dacă nu ai bani, nu ai cum să ai rezultate. Grasshopers caută de vreo 15 ani investitori, a sperat că o să găsească niște investitori din Elveția, dar nu a găsit. Noi am fost în ultimii 5 ani foarte aproape de faliment”
- Zoltan Kadar la GSP Live

VIDEO Zoltan Kadar a devenit membru DDB

„De o săptămână sunt membru DDB. Până acum nu am știut că există așa ceva. Acum o săptămână, după un interviu, m-a contactat cineva de la conducerea acestui program și am virat acei bani cu mare plăcere. De atunci sunt membru DDB normal, nu Elite. Am plătit pe un an, dar o să plătesc până ies la pensie și după aceea. Este o sumă foarte mică, pe care pot să o returnez, Dinamo m-a ajutat foarte mult atunci. În acest fel, poate pot să dau puțin înapoi”, a declarat fostul dinamovist la GSP Live.

Citește și alte știri de la GSP Live:

Victor Becali dezvăluie: „Florinel Coman nu a vrut să plece în SUA”

Legenda despărțirii brutale dintre Răducioiu și Janine: cum au intrat frații Becali cu forța peste creatoarea de modă » Victor Becali, în direct: „Cum, domnule, cu topoarele?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  11 Iunie 2020, 22:27

Se putea si mai bine...

validinamovistul
validinamovistul  •  11 Iunie 2020, 17:39

Respect!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează