FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Legenda despărțirii brutale dintre Răducioiu și Janine: cum au intrat frații Becali cu forța peste creatoarea de modă » Victor Becali, în direct: „Cum, domnule, cu topoarele?!”

Prezent în direct la GSP Live, fostul impresar al lui Răducioiu, Victor Becali a +6   FOTO
Prezent în direct la GSP Live, fostul impresar al lui Răducioiu, Victor Becali a

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 13:12 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 18:21

Prezent la GSP Live, fostul impresar al lui Răducioiu, Victor Becali, a fost întrebat despre veridicitatea unei legende cunoscute în fotbalul românesc: el și fratele său, Ioan Becali, ar fi intrat cu forța în casă peste creatoarea de modă Janine, pe atunci iubita lui Răducioiu, pentru a recupera banii fotbalistului. 

Legenda circulă în fotbal încă de la începutul anilor ‘90, după ce Florin Răducioiu s-a transferat în Italia. În acea primăvară, atacantul naționalei se îndrăgostise de Miss România, Eugenia Ștefan, fost manechin care ulterior a devenit creatoare de modă, luându-și numele Janine. 

Peste ani, Răducioiu a dat câteva detalii despre relația lui cu Janine

„Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu. (…) Am greșit și nu l-am ascultat atunci pe Giovani Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunț la Janine, dar nu am făcut-o decât foarte târziu. Despărțirea s-a petrecut într-un fel foarte dur”.  

+2 FOTO

Atmosfera vremii este descrisă și de Cornel Dinu în cartea sa, Misterele lui Mister

Fost secretar de stat, Cornel Dinu asistase în 1991 la o scenă în care impresarii Dan Alban și asociatul său, Ioan Becali, încercau fără succes să obțină o sumă de bani de la clientul lor, Florin Răducioiu, transferat între timp la Verona: 

„Dan (n.r. - Alban) a zis: „A pus mâna nenorocita aia de Janine pe bietul copil, i-a sucit capul. E schimbat total, parcă l-a hipnotizat. O să vorbesc mâine cu directorul lor sportiv cu care am făcut transferul de la Bari, să-i oprească din salariu. O să-i recuperezi.” Atât i-a trebuit lui Giovanni. A luat foc mai rău decât în mașină, pe drum. 

Aproape o jumătate de oră, Giovanni a vorbit cu Florin, dar și cu Janine, care a acceptat să-l asculte. Ce mi-au auzit urechile este imposibil de reprodus. Începea pașnic dialogul cu ei și, imediat, declanșa o tiradă de amenințări auzite doar în cele mai înfiorătoare scenarii de groază”. 

 Legenda spune că Răducioiu i-ar fi lăsat iubitei sale un card pe care se afla o sumă importantă de bani, iar ulterior a constatat că banii s-ar fi evaporat. În acel moment, jucătorul a apelat la impresari pentru a recupera ce se mai poate recupera din suma pierdută. 

Ioan Becali și fratele său, Victor, au mers acasă la iubita fotbalistului care nu a vrut să deschidă. Cei doi ar fi spart ușa cu topoarele, bruscând-o pe iubita clientului lui, iar la plecare au luat din apartament până și hainele de blană din șifonier.  

CE SPUNE VICTOR BECALI DESPRE LEGENDA DESPĂRȚIRII DINTRE RĂDUCIOIU ȘI JANINE

Prezent la GSP Live, Victor Becali a fost întrebat dacă legenda este adevărată. Râzând cu subînțeles, fostul impresar a spus:  

“V-am mai spus și când m-ați întrebat despre banii pe care spune Cornel Dinu că i-a luat de la noi. Eu sunt un pic amnezic. Am avut o perioadă de detenție de patru ani și jumătate în urma căreia am devenit puțin amnezic” 

- Când vreți să confirmați ceva, dar nu vreți să spuneți clar, declarați că sunteți amnezic… 
- În toate poveștile, evident, mai există un sâmbure de adevăr. A existat o poveste, știu povestea cu Răducioiu, dar a trecut foarte mult timp. Totuși, asta cu topoarele… Doamne, ferește! Cum să folosești toporul?!

Alte dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii „GSP Live”:

Victor Becali dezvăluie: „Florinel Coman nu a vrut să plece în SUA”

După Anamaria Prodan, recunoaște și Victor Becali că avea pistol » Îi dă replica impresarei: „Nu iei pistolul ca să fluturi cu el. De-aia nu prea mai iese fratele meu acum din casă”

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (13)
bazinga
bazinga  •  12 Ianuarie 2021, 17:27

FASCINANT !

859779594095355
Nick Rasu  •  07 Decembrie 2020, 14:46

Am avut card bancar din 85...nu in Romania...Dar nici Raducioiu nici chiufuta de prietena lui nu erau in Romania in 91

darius10
darius10  •  07 Decembrie 2020, 08:39

Raducule, nu ai grestit cu nimic...... tu esti o greseala a naturii Cum se spune la voi in romania? Gasca trebuie arsa...Fata desteapta.... Bvo. Oricum articolul este foarte foarte vechi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează