GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Oana Marica, fosta lui Marius Niculae, duce o viață de lux » Cum face bani „Bunesa de la Urlați”

Oana Marica. Foto: Instagram +43   FOTO
Oana Marica. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 15:49 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 17:41

Fostul fotbalist Marius Niculae a fost îndrăgostit nebunește de Oana Marica, cea pe care o și ceruse în căsătorie. Relația lor a fost una controversată și a ținut de multe ori prima pagină a ziarelor de can-can. Cererea în căsătorie a avut loc în Dubai, iar inelul cu diamant nu a lipsit. 

Oana Marica, femeia care i-a luat mințile lui Marius Niculae

Chiar dacă i-a zis „DA” pe loc, „Bunesa de la Urlați” s-ar fi răzgândit și s-ar fi întors la un fost iubit, un italian mai în vârstă și cu o situație financiară foarte bună, potrivit informațiilor de la vremea respectivă.

Relația fostului atacant de la Dinamo cu Miss Turism a fost una tumultuoasă. S-au împăcat și despărțit de mai multe ori până au decis să încheie definitiv povestea de dragoste.

Oana Marica. Foto: Instagram
Oana Marica. Foto: Instagram
+39 FOTO

Oana Marica: „Nu am nicio legătură cu pierderile lui Marius Niculae”

La un moment dat se zvonea că Oana Marica l-ar fi „sărăcit” pe Marius Niculae și l-ar fi lăsat pe acesta fără bunurile de preț. Ea a ținut să precizeze într-o emisiune TV că nu a existat niciun sâmbure de adevăr în speculațiile apărute.

„Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are diverse business-uri. Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”, spune „Bunesa de la Urlați”.

Sportivul visa la o familie cu Oana Marica, dar n-a fost să fie. Marius Niculae a iubit-o extrem de mult pe aceasta, dar drumurile lor nu s-au mai intersectat.

Oana Marica și Marius Niculae. Foto: Instagram
Oana Marica. Foto: Instagram
+39 FOTO

Oana Marica, fosta lui Marius Niculae, duce viață de lux și are și un Bentley 

Acum, „Bunesa de la Urlați” duce o viață de lux și călătorește foarte mult. Destinațiile luxoase sunt mereu pe lista ei, iar fotografiile provocatoare nu lipsesc de pe Instagram. Poartă bijuterii de zeci de mii de euro, genți din cele mai noi colecții ale brand-urilor de lux și se răsfață cu cele mai scumpe preparate la restaurantele celebre din lume. 

Fosta lui Marius Niculae este posesoarea și unui Bentley în care se pozează destul de des.

Afacerea Oanei Marica pare foarte profitabilă având în vedere viața bună pe care o trăiește. Ea deține un salon de înfrumusețare în zona de Nord a Bucureștiului. Și, mai nou, ea este asociată cu un brand de haine.

Citește și:

Cu ce probleme s-a confruntat Crina Abrudan, soția fostului fotbalist Gabi Popescu, după ce s-a întors de la Survivor

Cine este și cu ce se ocupă soția președintelui FIFA » Gianni Infantino și Leena s-au mutat în secret în Qatar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adrian.7
adrian.7  •  05 Aprilie 2023, 15:41

Domnisoara Mocanu are deschidere în lumea aceasta dar scrie despre aceste perosnaje cu i voluptate și o abundență de metafore demnă de subiecte mai wow...nu a venit cu nimic nou, doar bârfe,,,dacă zicea de italian era nr 1...mai ales că omul este și pe sport, yachturi...

mishu_74
mishu_74  •  04 Aprilie 2023, 19:40

articolul asta s-a nascut din prea multa pasiune pentru sport, asa-i? :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează