GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cine este și cu ce se ocupă soția președintelui FIFA » Gianni Infantino și Leena s-au mutat în secret în Qatar

Gianni Infantino și Leena
Gianni Infantino și Leena

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 15:08 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 15:10

Gianni Infantino (53 de ani) se află la conducerea FIFA din 2016, când i-a luat locul lui Sepp Blatter. Elvețianul, care a fost reales pentru încă patru ani, pe 16 martie 2023, e foarte discret când vine vorba despre familia lui, dar cu toate acestea s-au aflat câteva detalii despre soția lui.

Gianni Infantino este un familist convins. El e căsătorit cu Leena Al Ashqar, o femeie de origine libaneză și sunt binecuvântați cu patru fete: Shania Serena Infantino, Dhalia Nora Infantino, Sabrina Infantino și Alessia Infantino. Deși nu i se cunoaște vârsta, presa internațională vehiculează că ea are între 45-50 de ani.

+5 FOTO

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Gianni Infantino

Leena Al Ashqar, soția lui Gianni Infantino, este administrator sportiv libanez care a devenit un nume cunoscut ca urmare a căsătoriei sale cu președintele FIFA. Leena Al Ashqar și Gianni Infantino au mers la altar la începutul anilor 2000. Se crede că cei doi s-ar fi cunoscut pe vremea când Leena lucra în Federația Libaneză de Fotbal.

În iulie 2022, Giani Infantino și Leena Al Ashqar au fost surprinși la plajă de paparazzi alături de prietenii lor. Soția președintelui FIFA a fost foarte grijulie cu acesta, la un moment dat chiar l-a și sărutat.

Gianni Infantino s-a mutat în Qatar împreună cu familia sa

Gianni Infantino s-a mutat în secret împreună cu familia sa în Qatar. Cotidianul elvețian Blick a dezvăluit că președintele FIFA a închiriat o casă în Doha, capitala Qatarului, unde locuiește încă din octombrie 2021. 

FIFA a negat inițial informațiile, susținând că Infantino muncește la Zurich și plătește taxele în Elveția, dar sursele din interiorul forului susțin că Infantino apare rar la birou.

Infantino este originar din Brig, Elveția. Președinte FIFA este fiul unor părinți italieni imigranți din Calabria și Lombardia. A studiat dreptul la Universitatea din Fribourg. Infertino vorbește foarte bine italiana, spaniola, franceza și germana, dar și engleza, portugheza și araba.

Citește și:

Cu ce probleme s-a confruntat Crina Abrudan, soția fostului fotbalist Gabi Popescu, după ce s-a întors de la Survivor

Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  05 Aprilie 2023, 20:52

Pisica lui cu ce se ocupa ?

Don_Carlo
Don_Carlo  •  04 Aprilie 2023, 21:16

Atâtea limbi cunoaște? Mai tăiați din ele dă-le dracului... vorba unui clasic

masacrer
masacrer  •  04 Aprilie 2023, 15:32

Aha, deci de-aia s-a simtit arab la CM de anul trecut. Pe de alta parte, e o dovada a modului in care arabii cuceresc Vestul: prin imigranti trimisi sa destabilizeze tarile, si prin cumpararea celor mai de impact afaceri, asa cum e fotbalul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează