FOTBAL  »  NATIONALA  »  PREŞEDINŢIA FRF

Din birourile echipelor de Liga 1 la şefia Federaţiei: "Voi fi unul dintre cei care se vor înscrie în luptă"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 17:34

Narcis Răducan susţine că se gândeşte serios să candideze la şefia FRF, deşi nu va participa la alegerile de anul viitor. Acesta nu a dezvăluit încă pe cine va susţine în cursa din mai 2018.

La alegerile pentru şefia FRF cred că vom avea trei tabere, dintre care una va fi neutră şi în care mă voi situa. Actualul preşedinte a făcut multe lucruri bune, a dat un alt aer instituţiei, dar a şi greşit sau nu a realizat ceea ce a promis la alegerile din 2014.

Eu nu pot să spun acum pe cine voi susţine, că nici nu-i ştim pe cei care vor candida. Cred că oamenii din fotbal s-au învăţat minte cu episodul Gică Popescu şi acum analizează mai bine situaţia şi pe cei care vor să candideze. Altfel, profesionist este să-ţi anunţi candidatura cu jumătate de an înainte.

Eu am căpătat o experienţă în fotbalul românesc şi cred că în viitor voi fi unul dintre cei care se vor înscrie în lupta pentru conducerea FRF. M-am gândit şi mă mai gândesc, probabil că voi face şi acest pas", a spus Narcis Răducan la Sport Total FM.

Narcis Răducan a ocupat funcţii în conducerea mai multor cluburi din Liga 1, printre care se numără Unirea Urziceni (director sportiv), FCSB (director sportiv), Oţelul Galaţi (peşedinte), Astra şi Pandurii Târgu Jiu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează