FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA ROMÂNIEI

Dinu, acid la adresa naționalei: „România nu are jucători de valoare. Contra nu are cum să facă din rahat bici”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 12:11

Fostul mare fotbalist, Cornel Dinu (70 de ani) a făcut o analiză acidă a actualei generației și este de părere că România are nevoie de minuni la meciurile din preliminariile Campionatului European din 2020.

  • România va juca împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, de la ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, pe 26 martie, de la ora 21.45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

„Nu avem cum să batem Suedia, doar printr-un miracol reușim. În fotbal nu există miracole. Rămân la părerea că nu o să fie bine. România nu are jucători de valoare. Nu ai cum să faci din rahat bici. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Moți parcă e un hocheist. Noi nu am semănat la timp ca să culgem la ora asta”, a declarat Cornel Dinu, la TV Digi Sport.

România se află în grupa F a preliminariilor pentru Euro 2020, alături de Suedia, Spania, Norvegia, Malta şi Insulele Feroe. Doar primele două clasate vor ajunge la turneul final.

Citește și:

Cornel Dinu a dat cu Dinamo de pământ: „S-a greșit total selecția, Dinamo e într-o mare dandana”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
1929473360713272
Vaxile Roaita  •  18 Martie 2019, 23:27

Nea Cornele, cu tot respectul, cu Grozav , Nedelcearu, și Anton, a căror singură calitate este apartenența la o anumită echipă, Contra nu poate nici să mențină *** la nivel de ***, darămite să-l mai facă și bici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorinvision
sorinvision  •  18 Martie 2019, 15:25

M-am uitat unde joaca suedezii. Rusia, SUA si lumea araba. Fix ca noi. De ce totusi sunt mai buni?...a da au mai putine blaturi si asta inseamna un plus la mentalitate de invingator.

dinamo100
dinamo100  •  18 Martie 2019, 14:03

Pana acum Contra a scos maximum ce se putea scoate de la nationala Romaniei. Mai departe e foarte greu sa faca ceva notabil, nu prea are jucatori valorosi, cel mult niste talente (unii ). S-a facut mare tam-tam pe tema neplasarii noastre intr-o urna superioara la tragerea la sorti, insa problema e la valoarea foarte scazuta a jucatorilor romani.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează