FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Dinu atacă dur: "Fostul portar, Răzvan Lucescu, să nu mai joace cu Florescu şi Neşu"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Fostul selecţioner Cornel Dinu a criticat dur prestaţia echipei naţionale:

"Naţionala a fost debusolată, a arătat ca o echipă mediocră. Israel merita să cîştige 4-1. Codrea şi Florescu n-au reuşit nici o pasă pe culoar. Sînt jucători de valoare medie, de pase laterale, nu poţi face performanţă astfel. 

Cît timp va continua fostul portar, Răzvan Lucescu, să joace cu Maftei şi cu Neşu acesta vor fi rezultatele. L-a introdus şi pe acest Florescu, dar din asin nu poţi să faci un pur-sînge. Răzvan a făcut greşeli mari şi continuă să le facă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
 •  05 Martie 2010, 14:52
Postat de axxa1923 pe 04 Martie 2010, 11:47

bah de ce naiba te bagi tu in seama cand nu ai avut nici o performanta notabila....ii adevarat ca nationala o jucat slab insa cei care stiu cat de cat fotbal or vazut ca florescu ii o solutie viabila pentru nationala atat timp cat nu avem ce jucatori sa aducem la nationala.....oricum un joc si o atitudine sub asteptari de la unii jucatori.....si dinule nu mai latra atat ca esti 0 barat

Bai axxa sau cum te cheama ,"prostu nu-i prost destul daca nu este si fudul " .La vocabularul tau mediocru si credema pe cuvant este un alint adus unui om de teapa ta.Pai ma monument de prostie, daca Dinu este asa cum spui tu,intrebarea mea este : cum palaria mea ai curajul sa te uiti in oglinda dimineata ?

 •  05 Martie 2010, 10:16
Postat de otelarul_123 pe 04 Martie 2010, 20:41

Nu ii iau partea lui Razvan, dar nici Dinu nu are nici un drept sa comenteze din moment ce ca antrenor este sub Razvan. Se crede mult prea destept pentru cat este.

Cu parerea poate sa-si dea oricine stimabile mai ales ca Dinu are dreptate , dumneata ce meci ai vazut ? daca ai vazut Romania - Israel si ti-a placut echipa aliniata de Lucescu jr si cum a jucat ea inseamna ce esti paralel cu fotbalul si nu mai interveni unde nu-ti fierbe oala

 •  05 Martie 2010, 05:32

Si eu as putea spune "fostul fundas Dinu sa nu mai dea cu ...gura" ,dar nu ar ajuta la nimic .Oamenii se mai ticnesc la batrinete ,iar Dinu a imbatrinit prea devreme .

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close