FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Direct la stadion » Măsuri speciale pentru fanii maghiari care vor veni la meciul cu România

La precedentul meci al Ungariei la București, suporterii maghiari au făcut prăpăd în Centrul Vechi
La precedentul meci al Ungariei la București, suporterii maghiari au făcut prăpăd în Centrul Vechi

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 22:18

Pentru a evita incidentele de anul trecut, suporterii care vin organizat, cu trenul sau autocarele, ar urma să fie conduşi într-o zonă amenajată în apropierea Arenei Naţionale.

Nu este încă nimic stabilit, dar după incidentele provocate de ultraşii maghiari în septembrie 2013, la Gara de Nord şi în Centrul Vechi, autoritile române vor să ia măsuri deosebite. Vor veni la Bucureşti aproximativ 2.800 de fani rivali, dintre care 1.200 cu un tren special şi alte cîteva sute, tot organizat, cu autocare.

În cazul primilor, se discută despre posibila deviere a traseului astfel încît să nu mai treacă prin Braşov, ci prin Craiova, iar garnitura să oprească la Gara Băneasa sau la Gara Obor. Oricum, toţi aceşti suporteri ar urma să fie escortaţi direct la stadion, unde li se va amenaja o zonă specială în apropiere de intrarea din bd. Pierre de Coubertin.

Pentru România - Ungaria, considerat meci de risc maxim, vor fi mobilizaţi aproximativ 1.000 de jandarmi.

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

S-au dat şi ultimele
Singurele bilete rămase disponibile pentru partida România - Ungaria, de sîmbătă, au fost vîndute ieri, tichetele de la tribuna a doua, în valoare de 300 lei, fiind epuizate în jurul orei prînzului. Suporterii "tricolorilor" au trecut peste preţurile piperate, astfel că Arena Naţională va găzdui confruntarea cu maghiarii plină ochi.

Arbitri români în preliminarii
Ovidiu Haţegan şi Cristian Balaj vor conduce de la centru partide în săptămîna preliminariilor pentru Euro 2016. Brigăzile delegate cuprind 18 arbitri din România, care vor oficia două meciuri oficiale şi o partidă amicală, neanunţate încă oficial. De asemenea, Alexandru Deaconu va acţiona ca observator la întîlnirea de vineri dintre Ţara Galilor şi Bosnia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 00:32
Postat de alegsandru pe 07 Octombrie 2014, 16:19

legati toti intre ei cu lanturi cu sarcina electrica.

..)) ei na... nici chiar asa...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 00:32

vor fi de fapt cam 3 mii, insa 75% sunt unguri din romania. pusi pe dezordini, asta e clar. ei vin din alte motive, nu ca sa isi incurajeze nationala (care oricum nu le apartine, la cei mai multi dintre ei, intrucat nu sunt... unguri get beget).

alegsandru
alegsandru  •  07 Octombrie 2014, 16:19

legati toti intre ei cu lanturi cu sarcina electrica.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează